www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FİLENİN SULTANLARINDAN BAŞKAN DÖNMEZ’E ZİYARET

FİLENİN SULTANLARINDAN BAŞKAN DÖNMEZ’E ZİYARET

Aroma Bayan Voleybol Bölgesel Ligi F grubunda mücadele eden İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, kulüplerine destek veren Kurşunlu Belediye Başkanı Erkan Dönmez’i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Yalova deplasmanında 3-0 gibi net bir skorla galip gelerek, grupta lider olan İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü bayan voleybol takımının başarısından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Kurşunlu Belediye Başkanı Erkan Dönmez, “Özellikle Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutan amatör sporu desteklemeyi herkesin görevi olduğunu düşünüyorum, Bizde bu düşünce doğrultusunda Kurşunlu Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Sporla uğraşan bu gençlerimizin eğitimde de başarılı olduklarını bu nedenle toplumumuzda sağlıklı ve başarılı bireylerin olmasını yürekten arzuluyoruz.” dedi.

 

İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Voleybol takımının Antrenörü Serkan Seçkin ise “Amatör ruhla mücadele eden kızlarımızın başarılı olmaları için bizden desteklerini esirgemeyen Kurşunlu Belediye Başkanı Erkan Dönmez’i makamında ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. İnşallah final maçında sayın başkanı aramızda görmek istiyoruz” diyen Seçkin,” Bize destek veren herkese takımım ve kulübümüz adına Teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Ziyaret sonunda takımın kaptanı Sümeyye Taşkın, İnegöl’ün sultanları adına Başkan Erkan Dönmez’e çiçek vererek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19