Filistin´den İnegöl´e Dostluk Köprüsü

Filistin´den İnegöl´e Dostluk Köprüsü

Filistin 1.Lig ekiplerinden Alkhader Club Futbol Kulübünün Başkanı Bashar Salah, BAL Ligi´nde mücadele eden Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş´i kulüp tesislerinde ziyaret etti. Ziyarette iki ekibin kardeş kulüp olma isteği ve yine iki ekip arasında bir hazı

Yapılan ziyarette Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik heyet ve futbolcular hazır bulundu. Bashar Salah, ziyaret sonrasında teknik heyet ve futbolculara baklava ikramında bulunarak, BAL Liginde başarılar diledi.

TARİHİ BİR GÜN

Ziyaret sırasında Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, ?Bugün kulübümüz adına tarihi bir gün diyebiliriz. 5 senedir ticari hayatımızı sürdürdüğümüz ve birbirimizi tanıdığımız değerli dostum, arkadaşım Filistinli işadamı Bashar Salah kulübümüzü ziyaret etti. Kendisi Filistin 1. Ligi´nde mücadele eden Alkhader Club Futbol Kulübünün Başkanı. İkimizin bugünkü görüşmesinden çıkan bir fikir ile Filistinli Alkhader Kulübümüz ile Kurtuluşspor kulübünü kardeş takım yapmaya karar verdik. Bu kardeşliğimizi duyurmak adına sizlerle bir araya geldik. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz.?

2.AY SONRA FİLİSTİN´DE OLACAĞIZ

?Biz de 2 ay sonra Filistin´de bulunan Alkhader Kulübünü ve değerli dostum Bashar Salah´ı ziyaret etmeyi planlıyoruz. Ondan sonraki süreçlerin de kendiliğinden gelişeceğine inanıyorum? dedi.

KURTULUŞSPOR İLE DOSTLUK MAÇI YAPACAĞIZ

Alkhader Club Başkanı Bashar Salah, Türkiye´de kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek Türk halkına teşekkür etti. Bashar Salah, ?Böyle bir adım attığı için Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş´e çok teşekkür ediyorum. Talha Öziş çok değer verdiğim ve benim için çok önemli bir arkadaşım. Bizler istiyoruz tek bir kulüp gibi olalım, kardeş takım olalım. Bizler Talha Bey´i Filistin´e davet ediyoruz. Mescid-i Aksa´yı ziyaret etmesini istiyoruz. 3 ay sonra inşallah Kurtuluşspor ile bir dostluk maçı yapmayı planlıyoruz.?

FİLİSTİN LİGİ´NDE 2 ŞAMPİYONLUĞUMUZ VAR

?Alkhader kulübü olarak Filistin 1. Ligi´nde 1967´den beri mücadele ediyoruz. Filistin Ligi´nde 1974 ve 2015 yıllarında olmak üzere 2 kere şampiyonluğa ulaştık. Kulübümüz 50 yıldır Filistin 1. Ligi´nde başarı ile mücadele ediyor.?

FİLİSTİNDE FUTBOL DEVAM EDİYOR

?Savaşa rağmen Filistin de futbol hayatı devam ediyor. Filistin halkı iradesi güçlüdür, her şeye rağmen hayata bağlılar, yaşamayı seviyorlar, bütün olumsuz şartlara rağmen Filistin´de hayat devam ediyor. 10 yıl önce Filistin´de futbol çok revaçtaydı, Asya Ligi´nde takımlarımız başarı ile mücadele ediyordu? şeklinde konuştu.

TRANSFER OLABİLİR

Kurtuluşspor´dan transfer yapacak mısınız sorusuna cevap veren Alkhader Club Başkanı Bashar Salah, ?Dostluk maçı gerçekleştireceğiz. Ondan sonra bunun kararını verebiliriz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00