FİLMLERE KONU OLACAK DOSTLUK

FİLMLERE KONU OLACAK DOSTLUK

Alibeyköy Mahallesi´nde dedesi tarafından hediye edilen 5 aylık ceylan adındaki tay, 2,5 yaşındaki çocuk ile adeta dost oldu. Ceylan isimli tay yalnızca minik Kıvanç´a yakın davranışlar sergilerken, Kıvanç da her gün en yakın dostuna kendi yediği çikol

 

Bazı insanlar ile hayvan arasındaki duygusal bağ sonucunda oluşan dostluk görenlerin dikkati çekerken, İnegöl´de bir 2,5 yaşındaki küçük çocuk ile tay arasındaki bağ filmlere konu olacak cinsten... AlibeyköyMahallesi´nde 2,5 yaşındaki çocuk ile dedesinin hediye ettiği tay arasındaki arkadaşlık görenlerin içini ısıtıyor.

 

2.5 yaşındaki Kıvanç Torun, tüm gününü dedesinin kendisine hediye ettiği tay ile oynayarak geçiriyor. 5 aylık tay, aralarında duygusal bir bağ oluşan Kıvanç´tan başka hiç kimsenin üzerine binmesine izin vermiyor.

 

ÇİKOLATA İLE BESLİYOR

Her sabah uyandığından bahçedeki 5 aylık tayın yanına koşan 2,5 yaşındaki Kıvanç Torun, Ceylan adını koydukları tayı hem ot ile hem de kendi yediği çikolata ile besliyor.

 

BERABER BÜYÜYORLAR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan dede Ergün Torun, ?Bir ay önce bir arkadaşımdan 4 aylık bir tay aldım. Güzel bir tay olduğu için büyütmek istedim. 2,5 yaşındaki torunum Kıvanç ile arkadaş oldular. Her gün beraber oynuyorlar. Her sabah torunum yanıma gelip tayın yanına gitmemizi ve üzerine bindirmemi istiyor. Sabah akşam beraber zaman geçiriyorlar. Başka çocukları üzerine bindirmiyor. Kıvanç tayı hem çikolata ile hem de otla besliyor. Beraber büyüyorlar? şeklinde konuştu.

 

SÜNNET CEMİYETİNDE ÜZERİNE BİNİP GEZECEK

Önümüzdeki senelerde torunu sünnet ettirmeyi düşündüklerini ifade eden dede Ergün Torun, ?Önümüzdeki senelerde torunum ve tay büyümüş olacak. İkisi de büyüdüğünde torunumun sünnet cemiyetinde mahallemizin sokaklarında gezdireceğim?ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07