www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Finallerde İnegöl´ü Temsil Edecek

Finallerde İnegöl´ü Temsil Edecek

12 Mart İstiklâl Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü münasebetiyle düzenlenen ?İstiklâl Marşı´nı güzel okuma? yarışmasında Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi 10-B sınıfı öğrencisi Merve Alkan, İnegöl orta öğretim okulları arası

İstiklâlimizin ses abidesi olanİstiklâl Marşımızı hakkettiği değeri ile okuyarak herkesin beğenisini ve takdirini kazanan Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Lisesi 10-B sınıfı öğrencisi Merve Alkana, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün hazırlamış olduğu 12 Mart İstiklâl Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma programında İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican tarafından plaket  takdim edilerek onure edildi. Ayrıca, TOKİ Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde düzenlenen programda Alkan´a, Okul Müdürü Talip Yediyıldız tarafından başarı belgesi ve hediye takdim edildi.

TOKİ Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Talip Yediyıldız yaptığı açıklamada; ?Öğrencimizi, manevi değeri çok önemli olan bu yarışmada okulumuzu başarıyla temsil ederek bizlere bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.?İfadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01