Fink İnegölspor´u Ağırladı

Fink İnegölspor´u Ağırladı

İnegöl AVM´de faaliyet gösteren Bulvar Fink Cafe, haftasonu deplasmanda karşılaşacakları Amed maçı öncesi İnegölspor´uağırladı.

İnegölspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcular, Fink Cafe işletme sahipleri Yasin Sak ile Alpaslan İlhan tarafından sabah kahvaltısında ağırlandı. Sak ve İlhan ayrıca İnegölspor´a reklam vererek maddi destekte bulundu.

DESTEKLERLE AYAKTA DURABİLİRİZ

Kahvaltı sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Münür Kanar, ?Zorlu Amed maçı öncesi Fink Cafe işletme sahipleri Yasin Sak ile Alpaslan İlhan Beyler yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımızı ağırladılar. Ayrıca kulübümüze reklam vererek maddi destekte de bulundular. Bizi desteklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine çok teşekkür ederim. İlçe halkımızın, esnaflarımızın ve işadamlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bize verilen desteklerle ayakta durabiliyoruz. Bugüne kadar bize verilen desteklerle ayakta duruyoruz. Bundan sonrada bize verilen desteğin devamını bekliyoruz. İnşallah hafta sonu Amed deplasmanından güzel bir sonuçla döneriz diye düşünüyorum. Tekrardan bize destek veren herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyorum? dedi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERİRİZ

Fink Cafe İşletme Sahipleri Alpaslan İlhan ile Yasin Sak ise İnegölspor´a ellerinden geldiği kadar destek vermeye çalıştıklarını belirterek ekibimize Amed maçında başarılar dilediler.

Kahvaltının ardından Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerimiz, Fink Cafe işletme sahipleri Yasin Sak ile Alpaslan İlhan´a takım formasını hediye ettiler.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24