FİNK´TEN İNEGÖLSPOR´A MORAL

FİNK´TEN İNEGÖLSPOR´A MORAL

İnegöl AVM´de faaliyet gösteren Bulvar Fink Cafe, bugün Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçında İnegöl İlçe Stadı´nda Halide Edip Adıvarspor ve hafta sonu Ankaragücü ile karşılaşacak olan İnegölspor´u ağırladı.

İnegölspor yönetim kurulu, teknik heyeti ve futbolcuları, Fink Cafe işletme sahipleri Yasin Sak ile Alpaslan İlhan tarafından sabah kahvaltısında ağırlandı.

İNEGÖL TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR

Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, ?Bugün Fink Cafe işletme sahipleri Yasin Sak ile Alpaslan İlhan beyler yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımızı ağırladılar. Kendilerine bizleri bu nezih ve güzel mekânlarında ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Fink Cafe ailesi ayrıca reklam sponsorluğunda bulundu. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. İnegöl halkı takımına gerçekten sahip çıkıyor. Bizde bunun karşılığını en kısa zamanda alacağımız güzel neticeler ile vereceğiz. Ligde istediğimiz sonuçları alamadık ama ben ve yönetim kurulu üyelerimiz futbolcularımıza güveniyoruz. Çünkü gerçekten bu ligin en iyi futbolcularına sahibiz. İnşallah kupa maçında karşılaşacağımız Halide Edip Adıvarspor´u güzel bir futbolla yeneriz. Ardından da Ankaragücü maçını kazanarak çıkışa geçeriz? dedi.

BAŞARI TEMENNİSİ

İnegölspor´a kupa ve ligde başarılar dileyen Fink Cafe İşletme sahiplerinden Alpaslan İlhan ise, ?İnegölspor´umuzu bugün işletmemizde ağırlayarak kupa ve lig maçları öncesi moral vermek istedik. İnegölspor ilçemizin en ciddi ve önemli markalarından biri. Bize düşen görevde bu markamıza sahip çıkmak. İnşallah kupa maçında rakibimizi yenerek tur atlarız. Daha sonrada Ankaragücü´nü yenerek güzel bir galibiyet elde ederiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24