Fırçocuk” Sergisine Büyük İlgi

 Fırçocuk” Sergisine Büyük İlgi

İnegöl'ün genç kübik sanatçısı Tolga Baktimur, 11-16 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan Fırçocuk” adlı sergisini beğeniye sundu.

İnegöl AVM Sergi Salonu'nda beğeniye sunulan eserler; 11-16 Nisan tarihleri arasında sabah 10.00 ile akşam 22.00 içerisinde İnegöllü vatandaşları konuk edecek.

 SERGİNİN 2. ADRESİ BURSA OLACAK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan sergi sahibi sanatçı Tolga Baktimur, 11 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'da sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Haftasonu boyunca güzel bir katılım oldu, aşırı bir yoğunluk vardı. İnegöl halkı beni yalnız bırakmadı. Çocuklar büyük ilgi gösterirken yanlarında bulunan aileleri de eserleri görünce eski zamanları hatırlayarak mutlu oldular. Sergimiz 16 Nisan akşamına kadar devam edecek. Sabah saat 10.00'dan akşam 22.00'a kadar sergimiz açık bulunuyor. Farklı çizgi film karakterlerinden oluşan sergimde toplam 65 eseri beğeniye sundum. Bu eserlerin yapımı 6 ay sürdü. Çocuklara özel, onların düşüncelerini almak için böyle bir sergi çalışması yaptım. Çocuklara ve büyüklere özel olmak üzere 2 tane anı defteri koydum, düşüncelerini aldım. Çok tatlı şeyler yazmışlar. Gayet iyi tepkiler alıyorum. Eserlerimiz satışta, 30 TL karşılığında satışa sunuyorum, tamamının fiyatı aynı. Şuan için satılan 5-6 eserim var, satılmayanları ise 23 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında Fırçocuk projesi kapsamında gideceğim Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde beğeniye sunacağım. Orada Nisan ayı etkinlikleri kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte böyle bir etkinliğim olacak” dedi.

 PROJELER DEVAM EDECEK

Suretler sergisinin bu yıl da farklı şehirlerde devam edeceğini belirten Baktimur, Gaziantep ve İstanbul'da olacağım. Onun haricinde Ramazan ayında yeniden İnegöl AVM sergi salonunda olmayı umuyorum. Ebru ile karşılık hat sanatım olacak inşallah. Toplam 100 adetten oluşan eserler hazırladım. İnşallah o da güzel olur. İnegöl halkının desteğini bekliyorum. Çalışmalarımda bana destek veren sponsorlarıma, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a, İnegöl AVM'ye ve beni yalnız bırakmayan, en büyük destekçim olan aileme teşekkür ediyorum”dedi.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07