FIRINI KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

FIRINI KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Kimliği henüz belirlenemeyen kişi, ekmek fırını ile önünde bulunan araca kurşun yağdırdı. Zanlı kaçarken, fırın sahibi Mustafa Ç. kimse ile husumeti olmadığını, olayı kimin ne maksatla yaptığını bilmediğini söyledi.

Edinilen bilgilere göre, önceki akşam Adnan Menderes Bulvarı üzerinde park halindeki otobüsün yanına saklanan bir kişi, tabanca ile Mustafa Ç.`ye ait ekmek fırını ve önünde park halinde bulunan  özel araca ateş etmeye başladı. Fırına ve araca kurşun yağdıran şahıs, daha sonra olay yerinden uzaklaşarak izini kaybettirdi. Çaprazdan sıkılan kurşunlardan 2 tanesi fırın sahibine ait olan aracın ön kaportasına isabet ederken, fırın camına isabet eden 5 kurşundan 2`si ise ekmeklerin konulduğu tezgâhı delip geçti.

Silah seslerini duyarak dışarı çıkan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemlerini alırken, firar eden zanlıyı yakalamak için de harekete geçildi. Fırın sahibi Mustafa Ç, kimse ile husumeti olmadığını belirtirken, olayı kimin ne maksatla yaptığını bilmediğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07