www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

FIRSATÇILAR CEZALANDIRILACAK

FIRSATÇILAR CEZALANDIRILACAK

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, koronavirüs (Covid-19) nedeniyle haksız kazanç elde etmeye çalışan fırsatçıların cezalandırılması için çalışma başlattıklarını duyurdu.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, koronavirüs sonrası vatandaşların korkularını fırsata çevirmeye çalışan firmalara tepki gösterdi.

VATANDAŞLARI MAĞDUR ETMELERİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Çin’in Wuhan bölgesinde başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı ülkemizde de gerekli tedbirler alınarak süreç yürütülmektedir. Bu mücadelenin yanı sıra ticaret ahlakına uymayan görüntülerle de karşılaşmaya başladık. Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de ürünleri normalinden çok yüksek fiyatlara satmaya çalışan firmalar gün yüzüne çıktılar. Özellikle makarna, un, yağ, şeker gibi ana kalem ürünlerde ve dezenfektan, kolonya ve maske gibi vatandaşların kendilerini hastalıktan korumaları için gereken ihtiyaçlarını yüksek fiyatlarla satmaya çalışmaktadırlar. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve korkularından faydalanarak haksız kazanç elde etmeye çalışan firmalara karşı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz desteğiyle, Odamız disiplin mekanizmalarını harekete geçirdik. Bu firmalara karşı hak ettikleri cezaları uygulayacağız. Vatandaşlarımıza yaşatılan bu mağduriyete karşı sessiz kalmayacağız ve mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.” dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87