FIRSATI KAÇIRDIK

FIRSATI KAÇIRDIK

Gençlergücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi N.Kamuran Balkan, haftasonu aldıkları mağlubiyet ile büyük bir fırsatı teptiklerini belirterek, kulübün 40. yılını sezon sonu alınacak olan şampiyonlukla taçlandırmak istediklerini ifade etti.

Takımla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gençlergücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi N.Kamuran Balkan, ?27 Kasım Pazar günü Panayır Spor Kompleksinde karşılaştığımız Panayır Spor maçını maalesef 2-0 kaybettik.Panayır Spor maçı öncesinde oynamış olduğumuz 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik almıştık.Bunun karşılığında topladığımız 19 puan ile grubumuzda 2.sırada olan Orhangazi Keramet Spor takımının önünde 6 puan fark ile lider durumdaydık. Maç ile ilgili bir değerlendirmede bulunduğumuzda mutlaka kazanmak amacı ile çıktığımız maçta maalesef arzu ettiğimiz galibiyete ulaşamadık.Tabi ki kaybettiğimiz için üzgünüz.Grupta Pazar günü oynanan maçlarda göre 2. sırada bulunan Orhangazi Keramet takımı ile puan farkımız 3´e indi.Kaybetmemize rağmen grupta lider durumdayız.Panik yapacak bir durum söz konusu değil.Sadece önemli bir avantajı şimdilik kaçırdık.Haftalar ilerledikçe puan farkının yeniden açılacağını düşünüyorum.?

 40. YILDA ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

?Teknik kadromuz ve futbolcularımız ile yaptığımız toplantı sonucunda maçta eksik yönlerimizi tespit etik ve bu eksiklerimizi tamamlamak için çalışmalarımıza vakit geçirmeden başladık. Artık bu maç geride kaldı ve hayat devam ediyor.Şimdi önümüze bakacağız.Önümüzde Pazar günü saat 15.00´da Kurtuluş Sahası´nda lig sonuncusu Ova Akça Spor takımı ile maçımız var.Bu maçı kazanarak yolu devam etmek istiyoruz.Hazırlıklarımız bu yönde devam ediyor. Teknik kadro ve futbolcularımıza güvenimiz ve inancımız tamdır.40.yılımızda şampiyon olarak adımızı yeniden Süper Amatör Ligine yazdıracağız.Bu düşüncemize ulaşmak adına yoğun bir şekilde yönetim olarak çalışıyoruz.Pazar günü Kurtuluş Sahası´nda saat 15.00´da karşılaşacağımız Ova Akça maçına tüm sporsever halkımızı bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00