Fırsatları değerlendiremedik

Fırsatları değerlendiremedik

Doğanspor Teknik Direktörü Ömer Bakay, Duaçınarı karşısında net pozisyonları boşa harcayarak galibiyeti teptiklerin söyledi.

Süper Amatör Lig A Grubu temsilcimiz Doğanspor, deplasmandakarşılaştığı Duaçınarıspor ile 2-2 berabere kaldı. Doğanspor Antrenörü Ömer Bakay, oynadıkları Duaçınarspor maçını ve hafta sonu karşılaşacakları Yenişehir Belediyespor maçını değerlendirdi.

POZİSYONLARI BOŞA HARCADIK

Ömer Bakay, ?Duaçınarspor müsabakası, ilk devresinde çok iyi oynadığımız ve golü de bulduğumuz, Hatta birkaç tane net pozisyon kaçırdığımız bir maç oldu. Fakat ikinci yarıya başladığımızda 10 dakikalık süreçte yine iyi futbol oynadık, yediğimiz penaltı golüyle bir bocalama içerisine girdik. İkincigolü de yedik ve sonrasında takımımız toparlandı. 2-2´yi bulduktan sonra yüzde 100 5 tane gol fırsatını maalesef geri çevirdik ve maçta 2-2 sonuçlandı. Bir puana tabii ki seviniyoruz ama 3 puan kazanabilirdik.Onun üzüntüsü de içimizde var.Kalan maçlarda inşallah daha başarılı sonuçlar alacağımıza umuyorum.?

ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

?Yenişehir Belediyespor çok iyi bir takım.Zaten puan durumuna, aldığı sonuçlara baktığımızda 12 maçın tamamını kazanmış, beraberlik ve mağlubiyeti olmayan bir takım. Dolayısıyla maçın favorisi Yenişehir Belediyespor olacaktır.  Ama her zaman favoriler kazanmıyor.Bizde son haftalarda iyi futbol oynayan bir ekibiz.Ayrıca İyi futbolumuza iyi sonuçları da eklemeyi başardık.Hafta sonu elimizden gelenin en iyisini yapıp sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz.Takımıma güveniyorum iyi bir sonuç olacağını düşünüyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07