Fırtına geri döndü

Fırtına geri döndü

7 Yıl önce imkânsızlıklar yüzünden liglere veda eden İnegöl´ün köklü kulüplerinden Orhaniyespor, Tevfik Demirhan Başkanlığında oluşturulan 15 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile amatöre lige geri dönüyor.

Kurulan yeni Orhaniyespor yönetimi MONO Kafe Restoran´da basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Burada yeni yönetimini tanıtan ve hedeflerini anlatan Orhaniyespor´un yeni başkanı Tevfik Demirhan,  ?Uzun süredir liglere katılmayan bir takımımız vardı. Orhaniyespor olarak, Orhaniye Mahallesi Platformundan sonra kulübümüzü de canlandırmak adına arkadaşlar ile beraber bir karar aldık.  Bu yüzden bu sene takımımız resmi olarak maçlara katılacaktır. Yönetim kurulu arkadaşlar ile beraber İnegöl´de hem futbol, hem de projemizin içerisinde farklı branşlar ve aktivitelerle karşınızda olacağız.  Buradaki amacımız Orhaniye Mahallesinde ve diğer Mahallelerden de olmak üzere gençlerimizin, çocuklarımızın spor yapmasına imkan sağlamak, bununla beraber sağlıklı nesiller yetiştirebilmek adına bizlerde elimizi taşın altına koyduk. Bununla ilgili çok güzel projelerimiz var. Orhaniye Mahallesi platformu adı altında başlayarak daha güzel yerlere gelmesini istiyoruz.? İfadelerini kullandı.

Orhaniyespor yeni yönetimi ise aşağıdaki isimlerden oluşarak 7 yıl aradan sonra bu sene 2.ligde top koşturarak ter dökecek.

Tevfik Demirhan başkanlığında Orhaniyespor yeni yönetimi; 2.Başkan Ali Tor, Başkan Yardımcıları Caner Mollaer, Mehmet Akyıldız ve İsmail Çelik, Sayman Kenan Gezici, Genel Sekreter Ahmet Genç, Federasyon Temsilcisi Erdinç Altınöz,  Tesis Sorumlusu Murat Öğmen, Genel Kaptan Nedim Fidanözü, yönetim kurulu üyeleri ise Ceyhun Demir, Yusuf Seymen, Mesut Seymen ile Nurettin İnci, Basın Sözcüsü Bedri Boyrat´tan oluştu.

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi




  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07