www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Fiyatlar aldı başını gidiyor

Fiyatlar aldı başını gidiyor

Korona virüsü nedeniyle İnegöl'de de çok sayıda kişi kolonya almak için Market, bakkal ve kolonya satış noktalarına akın etti. Kolonya fiyatları ise artan talep üzerine büyük bir artış gösterdi.

Korona Virüsü nedeniyle kolonya satışlarında patlama oldu. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi İnegöl'de de vatandaşlar kolonya satan yerlere akın ettiler. Gelen vatandaşlar buldukları ürünleri alıp gittiler kısa sürede ilçede bulunan birçok işyerinde kolonyalar tükendi. Esnaf ise sipariş vermek için toptancılarla bağlantıya geçti ancak depolarda şuanda ürün kalmadı cevabı aldılar.

İnegöl'de bu işleri yapan Esnaflardan Davut Dört kardeşler konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bayramlarda satamadığım kadar kolonya sattım. Gelen vatandaşlar litrelik veya 3-4 tane kolonya alarak gidiyor. Millet kendini korumaya çalışıyor virüslerden dolayı dezenfekten etmek için. Ben çok şaşırıldı birgünde bu kadar kolonya satacağım hiç aklıma gelmezdi. Bizde fiyatlar aynı fırsatçılık yapmıyoruz ama kulağımıza gelen fırsatçılık yapan esnaflarda varmış onlarda birer ikişer lira üzerine koymuşlar aşırı taleplerden dolayı.Bursa'daki depoları bayileri aradık ama şuanda oralarda kolonya kalmamış fabrikalarda takviye kolonya talep ediyorlar onlarda.”İfadelerini kullandı.

Vatandaşlar ise,“Corona virüsü başta olmak üzere mikroplardan korunmak için kolonya almaya geldiklerini belirterek bakanlığın açıklamasıyla kolonyanın faydası varmış virüse karşı bizlerde gelip aldık. Fiyatlar şuanda iyi gelmişken komşularımıza da alıyoruz.” Diye konuştular.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36