FORMA SPONSORUNA TEŞEKKÜR

FORMA SPONSORUNA TEŞEKKÜR

Kurtuluşspor yönetiminden Başkan İbrahim Demirtaş, Asbaşkan Alican Ortakçı, Genel Kaptanlar Talha Öziş ve Alpaslan İlhan, A takım forma sponsoru olan Hizmet Him Makineye teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette konuşan Hizmet Him makine firma sahibi Erhan Çiftçi, “Hizmethim makina olarak, İlçemizin güzide kulüplerinden olan Kurtuluşspor camiasının her zaman yanındayız. Maddi ve manevi elimizden gelen desteği gösteriyoruz. Amatör kulüpler, gönül veren insanların oluşturduğu yönetimler sonucu ayakta kalabiliyor. Ben İbrahim Demirtaş ve ekibine böyle genç bir oluşum yaptıkları ve Kurtuluşspor`a sahip çıktıları için teşekkür ederim” dedi.

 

Sarı Kırmızılı kulübün başkanı İbrahim Demirtaş ise, “İnegöl makina sekötürünün öncü firmalarından olan Hizmet Him makinanın sahibi, Erhan Çiftçi abimize kulübümüze yaptığı maddi ve manevi desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Amatör kulüplere destek anlamında diğer firmalara da örnek olmasını bekliyorum. Ayrıca İnegöl firması olmadığı halde, İnegöl ile olan ticari bağlantılarından dolayı Kurtuluşspor`un forma kol sponsoru olan Ferer Diş Ticaret sahibi Mehmet Erkan Dülgeroğlu abimize de kulübümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07