www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Forvete Takviye

Forvete Takviye

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, Gümüşhanespor´dan forvet oyuncusu Hüseyin Ali Pala´yı sezon sonuna kadar kiraladı.

Dün kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kurt, ?Ara transfer döneminde belirli eksik gördüğümüz noktalarda transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha öncede kendisi ile ilgilendiğimiz Gümüşhanespor´da oynayan Hüseyin Ali Pala kardeşimizle anlaşmış bulunuyoruz. Sezon sonuna kadar bizde kiralık olarak mücadele edecektir. Umarım kendisinden gereken en güzel verimi alacağımıza inanıyorum. İnegölspor´a geldiği içinde hayırlı uğurlu olsun diyorum? dedi.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Hüseyin Ali Pala ise,?Öncelikle İnegölspor´a teşekkür ediyorum. Beni aldılar, güveniyorlar. Bende elimden geleni yapacağım inşallah. Ben forvetim. Forvette gol atması gerek. İnşallah elimden geleni yapacağım. İnşallah çok fazla gol atarım. Futbolda en önemli etken zaten taraftarlar. Siz bize lazımsınız. Maçlara gelin destek olun. Bizde elimizden geleni yapacağız? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00