www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Foto Safari Herkesi Doğaya Çağırıyor

Foto Safari Herkesi Doğaya Çağırıyor

Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(DOSTUM), Türkiye fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü Kurucusu aynı zamanda Sokak(Şehir) Fotoğrafçısı Barış Kerim Cesur´u İnegöllü doğaseverler ile buluşturdu.

Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(DOSTUM) ile İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği(İFSAD)´ın ortak olarak düzenlediği Sokak(Şehir) Fotoğrafçılığı söyleşi etkinliği Yeniceköy Dostum tesislerinde gerçekleşti. İnegöl Belediye Başkan yardımcısı Eşref Yiğit´in de katılım gösterdiği söyleşi tüm fotoğraf tutkunlarını bir araya getirirken, Dostum, fotoğraf üzerine tüm ince detaylarının masaya yatırıldığı güzel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

 

SOKAK(ŞEHİR FOTOĞRAFÇILIĞI) MASAYA YATIRILDI

Türkiye fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü Kurucusu aynı zamanda Sokak(Şehir) Fotoğrafçısı Barış Kerim Cesur tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı slayt eşliğinde gerçekleşen programda, İnegöllü fotoğraf severler merak ettikleri soruları Barış Kerim Cesur´a iletme fırsatı buldular.

 

Fotoğrafların konuşulduğu programda söz alan Sokak(Şehir) Fotoğrafçısı Barış Kerim Cesur, ?Böylesi güzel bir ortamda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. İstanbul´dan bu güzel mekana geldim. Fotoğraf severler olarak bu akşam birlikteyiz. Kendi fotoğraflarımı sizinle paylaşmak ve fotoğraflar üzerinde bol bol konuşmak için buradayım. Özellikle Sokak(Şehir) Fotoğrafçılığı üzerine elimizden geldiğince size katkı vermek istiyorum? şeklinde konuştu.

 

?DOSTUM EMİN ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDİYOR?

Fotoğrafçılığın tüm detaylarının masaya yatırıldığı programda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ise, ?İnegöl´ün yeni yüzü olan turizmin gelişimine büyük katkı sağlayacak DOSTUM projesi her geçen gün büyüyerek ve hedef kitlesini arttırarak yoluna devam ediyor. Alternatif spor dallarının merkezi olmayı hedefleyen Dostum içerisinde Doğa yürüyüşü, Okçuluk, Motocross, Bisiklet, ATV Safari, Yamaç Paraşütü, Hafif Sivil Uçaklar, Balıkçılık, Deniz Bisikleti, Foto Safari, Oryantiring, Kampçılık ve Off Road olmak üzere toplam 13 branş mevcut? şeklinde konuştu.

 

DOSTUM; FOTO SAFARİ İLE HERKESİ DOĞAYA ÇAĞIRIYOR

İnegöl Belediyesi´nin mega projelerinden olan şehrin kapılarını turizme açan DOSTUM´un (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi) adrenalin dolu etkinliklere hız kesmeden devam ettiğini belirten Yiğit, ?Bu branşlardan bir tanesi de Foto Safari. Dostum bünyesindeki Foto Safari branşı ile amatör ve profesyonel olarak fotoğraf sanatı ile ilgilenenlerin doğa fotoğrafları çekebilmeleri ve bu alanda kendilerini geliştirebilmeleri için çeşitli turlar düzenleniyoruz. Amacımız yılsonunda güzel bir sergi gerçekleştirebilmek. Türkiye fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü Kurucusu aynı zamanda Sokak(Şehir) Fotoğrafçısı Barış Kerim Cesur´u İnegöl´ümüzde ağırlamak bizler için çok güzel bir durum. Kendilerinin deneyimlerinden bu akşam fotoğraf tutkunu arkadaşlarımız ziyadesiyle istifade ettiler umarım. Son olarak bu vesile ile tüm fotoğraf tutkunlarını dostum çatısı altındaki foto safari etkinliğimize katılmaya çağırıyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00