www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FOTOĞRAF USTALARI İFTARDA BULUŞTU

FOTOĞRAF USTALARI İFTARDA BULUŞTU

İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği´nin (İFSAD) geleneksek hale gelen iftar programının 3´üncüsü Angelacoma Hotel´de gerçekleştirildi.

 

İFSAD Başkanı Dinçer Dışbudak ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu iftar programına Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ve ailesi, İFSAD Onursal Başkanı Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Peynirci ile İnegöl ve Bursa´dan çok sayıda fotoğraf sanatçısı katıldı.

3. İFTAR PROGRAMI

Yemeğin ardından bir konuşma yapan İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği (İFSAD) Başkanı Dinçer Dışbudak, ?Kuruluşumuzdan bu yana her sene düzenlediğimiz iftar buluşmamızı bu sene Angelacoma Hotel´de düzenledik. Katılımın yüksek olduğu ve dostlarımızla samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuza katılımlarından dolayı Belediye Başkan Yardımcımız Alper Taban ve değerli ailesin, ayrıca Bursa´dan fotoğrafçı dostlarımız Murat Yücel, Arif Milleti´ne adını sayamadığım tüm fotoğraf gönüllüsü dostlarımıza teşekkür ederiz. Geceyi Mısır ve Fas sunumu ile renklendiren ve güzel, keyifli vakit geçirmemizi sağlayan Resul Gümüş, Erhan Çakır ve Nihat Gümüş arkadaşlarımıza, ayrıca Alanya´dan misafirimiz Sebahat Döğen hanıma sunumları için İFSAD Yönetimi adına teşekkür ederiz. Gerçekleştirilen bu gecelerin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini diliyoruz. Yaklaşan Ramazan Bayramı´nın İnegöl´ümüze, Bursa´mıza, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum? dedi.

 

ESERLER BEĞENİYE SUNULDU

Konuşmaların ardından İFSAD eski başkanı Resul Gümüş, Erhan Çakır ve Nihat Gümüş´ün fotoğraf sunumu gerçekleştirildi. Üç fotoğraf sanatçısının Mısır ve Fas izlenimlerinin yer aldığı sunum, büyük beğeni topladı. Geleneksel hale gelen iftar programına Alanya´dan katılan fotoğraf sanatçısı Sebahat Döğen´in Arapça ?Vav? harfinin fotoğraf çalışmalarıyla harmanladığı gösterisi izlenime sunuldu.

 

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen iftar programı, fotoğraf gösterimlerinin ardından yapılan fotoğraf değerlendirilmeleri ile sona erdi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71