www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FUAR İNEGÖL`ÜN HAKKI

FUAR İNEGÖL`ÜN HAKKI

Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu, İnegöl mobilya fuarlarının tüm ilçe esnafına büyük katkı sağladığını belirterek, fuarın Bursa`ya taşınmasının yanlış olduğunu söyledi.

Bir yakının cenazesine katılmak üzere ilçemize gelen Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu, yönetim kurulu üyesi Yusuf Öz ve İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Şerif Gürbaş ile görüşen başkan Mehmet Hamaloğlu, büyükşehir yasası ve fuar yeri tartışmalarını değerlendirdi.

Büyükşehir`e daha önce bağlanan Mudanya ve Gemlik balık hallerinin kapatıldığını ve balıkçılık ile geçinen esnafın büyük bir çile yaşadığını kaydeden Hamaloğlu, "Balıkçı esnafı balığını avlıyor Bursa`ya hale getiriyor daha sonra halden alıp satış için yenden ilçesine götürüyor, bu resmen deli saçması" dedi.

Hamaloğlu, büyükşehir`in ulaşım hizmeti verdiği ilçelerde insanların balık istifi taşındığını ve yolcu taşıyan otobüslerden alınan komisyonların da ulaşım bedeli olarak vatandaşa yansıdığını söyledi.

Yeni fuar alanı tartışmalarına değinen Hamaloğlu, fuarın İnegöl`den kaldırılmasının özellikle küçük esnafa büyük zararı vereceğini kaydederek, "Taş yerinde ağırdır. Fuarın İnegöl`de yapılması uygun olacaktır. Fuar İnegöl`ün ve İnegöllülerin hakkı"dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19