www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Fuar tarihi netleşti

Fuar tarihi netleşti

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen 43. İnegöl Mobilya Fuarı’nın, 20-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceğini açıkladı.

İnegöl mobilya ve dekorasyon fuarı 20-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuarla ilgili basın toplantısı düzenleyen İTSO ve MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ “İnşallah ülkemizde ve özellikle şehrimizde bundan sonraki süreçte Kovid19 ile mücadele sürecini gevşetmeden bu süreci en az sıkıntılı şekilde geçiririz. Bu bağlamda şehrimizin büyük ihtiyaç duyduğu 43. İnegöl Mobilya Fuarını, 20-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Nisan fuarı olması hasebi ile bu iç piyasa fuarımız ama dış piyasa çalışmalarımız da gerçekleşiyor. Katılımcılarımızla sözleşmelerimizi gerçekleştirmiş, ücrette 2 ay öteleme gerçekleştirmiştik. Yarın sabahtan itibaren 43. İnegöl Mobilya Fuarımızla ilgili reklam ve tanıtım organizasyonlarımıza başlayacağız. Dünya mobilya sektörünü 20-25 Temmuz tarihlerinde İnegöl’de buluşturacağız. Tarihimizin İnegöl’e ve İnegöl ekonomisine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tüm hijyen ve sağlık kurallarına uyarak bu süreci atlatmamız gerekiyor. Bizler de bu fuara çok ciddi şekilde hazırlanacağız. Sağlık Bakanlığımızın tüm şartname ve kurallarına uyulacak. Herkesin gönlü rahat olsun, çalışmalarımızı en profesyonel şekilde ortaya koyacağız.”

TÜRKİYE’DEKİ İLK FUAR OLACAK

“Mobilya sektöründe Türkiye’deki ilk fuar gerçekleşecek. 180 dolayında katılımcımız var. Portatif alanımız yeniden kurulacak. Çok ciddi talep vardı, birçok firmamız katılmak istedi. Mevcut alanımızla birlikte 180 dolayında firmamızla fuarımızı gerçekleştireceğiz. Ekonomik ve sosyal hayatımız devam ediyor. Tüm hijyen ve sağlık kurallarını ön planda tutarak fuarımızı yapacağız.”

Hafta sonu Mobiliyum, Ertuğrulgazi Caddesi ve İnegöl’ün diğer yerlerinde ciddi bir hareketlilik yaşandığın belirten Uğurdağ, “Siparişlerde de bunu görüyoruz. İnegöl Mobilya sektörü çok canlıydı. Düğün sezonu yeniden başlıyor. 60 aya varan 30 bin TL’lik krediler bankalar tarafından kullandırılıyor. Bu sürecin İnegöl mobilya sektörü açısından canlı geçeceği kanaatindeyiz.” “Ülkemizin yurtdışına uçuş seferleriyle diğer ülkelerin ülkemize uçuş seferleri planlanmaya başlandı. 20 Temmuz’a kadar birçok ülke ile olan uçuş yasağı kalkmış hale gelecektir. Biz de düzenlediğimiz dış alım heyeti organizasyonlarımızla fuarımıza katılım sağlayacağız. Geçen senelerde olduğu kadar bir sayıya ulaşamayacağımızın farkındayız, kontrollü çalışacağız. Sağlıklı bir ortamda fuarımızı gerçekleştireceğiz.” “Ekim fuarı ile ilgili henüz bir çalışma yapmadık. Bu fuarı bitirdikten sonra yapacağımız toplantıda Ekim fuarı ile ilgili görüşeceğiz. Muhtemelen Kasım ayı gibi bu fuarı gerçekleştiririz.”diye konuştu.



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51