FUAR YERİMİZİ KAYBEDEBİLİRİZ

FUAR YERİMİZİ KAYBEDEBİLİRİZ

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, "Belediye Başkanımız, ‘Yenişehir de bizim ilçemiz. Oradan geçse ne olur?' diyor. Yani bu anlayış zaten bizim il olmamızı kaybettirdi. Belki fuar yerimizi de kaybettirecek."dedi.

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı Başkanı Ertan Sütçü, son zamanlarda İnegöl gündeminde büyük yer işgal eden Hızlı Tren ve Fuar alanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 ‘DERSİNE ÇALIŞMADIN’

İlk olarak fuar alanı ile ilgili konuşan Başkan Ertan Sütçü, “Fuarın açılışında ben de ordaydım. Bizzati şahit oldum. Burada asıl Valimizin ne söylediğinden öte, bizim idarecilerimizin, belediye başkanımızın, milletvekilimizin ne yaptığı önemli. Yani sen mobilya fuarıyla alakalı dersine çalıştın mı? Projeni yaptın mı? Gerekli adımları attın mı? Bütün mobilyacı esnafı arkana aldın mı? Sen dersine çalışmadın” dedi.

 ‘FUAR YERİMİZİ KAYBEDEBİLİRİZ’

Hızlı Tren konusunu ele alan Sütçü, “İnegöl`den hızlı trenin geçmesi ile ilgili neden çalışma yapmıyorsun? Niye proje ortaya koymuyorsun? Belediye Başkanımız, ‘Biz artık buna alışmalıyız. Yenişehir de bizim ilçemiz. Oradan geçse ne olur?’ diyor. Yani bu anlayış zaten bizim il olmamızı kaybettirdi. Fuar yerimizi belki de kaybettirecek. Hızlı Tren ile ilgili şuan konuşuluyor, net bir şey yok. Ama bizim de netimiz yok. Bununla ilgili her türlü gayretin her türlü çalışmanın yapılması lazım. Siz bunu yapacaksınız, yaptıktan sonra da diyeceksiniz ki biz üzerimize düşen görevi yaptık” şeklinde konuştu.

 ZİHNİYETİN DEĞİŞMESİ LAZIM

Sütçü son olarak, Milli Görüş`e ve Milli bir bakışa ihtiyaç duyulduğunu, ilçemizin şu anki yönetenlerinin zihniyetinin değişmesine ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32