www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FUARDA KATALOG DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

FUARDA KATALOG DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

Mobilyacılar Odası’nın katalog dağıtım hizmeti, 30. Mobilya ve Dekorasyon Fuarında da devam ediyor.

 

İnegöl Mobilyacılar Odası, çeşitli sebeplerden dolayı fuara katılamayan firmaların en azından kataloglarını gelen ziyaretçilere ulaştırmak için 2010 yılında başlattığı katalog dağıtım standı hizmetini 30. MODEF EXPO’da da sürdürüyor.

İLK GÜN OLDUKÇA YOĞUNDU

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Oda Başkanı Özcan Ayhan, “Her fuarda olduğu gibi 30. Mobilya Dekorasyon Fuarında Oda olarak Stant açarak çeşitli sebepler ile fuarda yer alamayan esnaflarımızın firma kataloglarının yanı sıra ilkini Miga Ajans iş birliği ile hazırladığımız İnegöl Mobilya Katalogunu 1-7 Nisan 2013 tarihinde dağıtmıştık. Şimdi ise Ajans 7/24 iş birliği ile hazırladığımız İnegöl Mobilya Katalogunu ve firmalarımızın kataloglarını dağıtıyoruz. Oda olarak amacımız hazırladığımız katalogların yanı sıra esnaflarımızın kataloglarını dağıtarak yeni pazarlar bulmalarına katkıda bulunmaktır. Fuarın ilk günü oldukça yoğun olarak yabancı ziyaretçinin olduğunu görüyoruz. Fuar süresince her gün yabancı ziyaretçilerin yanı sıra yurt içinden de bol miktarda alıcının fuarımızı gezeceğini düşünüyoruz. 30. Mobilya Fuarının katılımcı firmalarımızın yanı sıra ilçemize hayırlı olmasını ve bol kazançlar elde edilmesini temenni ediyorum” dedi.

ARİF TAK ZİYARET ETTİ

Öte yandan, fuar açılışı nedeni ile İnegöl’e gelen Bursa Esnaf Odaları Birlik Başkanı Arif Tak da katalog dağıtım standını BESOB yönetim kurulu üyesi ve İnegöl Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Cavcı ile beraber ziyaret ederek yapılan çalışma ile ilgili bilgi aldı ve ziyaretçilere katalog dağıtımında bulundu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19