FUARLAR TARIMIN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR

FUARLAR TARIMIN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR

2010 yılında Türkiye’nin 3 farklı şehrinde düzenlenen tarım fuarlarına gezi düzenleyerek İnegöl Çiftçisinin gelişen ve yenilenen teknolojiyi yakından görmesine olanak sağladıklarını kaydeden Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, İnegöl çiftçisinin bilin

Fuarların her sektör açısından olumlu organizasyonlar olduğunu belirten Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “Fuarlar hangi sektör için yapılırsa, yapılsın o sektörün gelişmesine ve bir adımda olsa ileriye gitmesine vesile oluyor. Bu nedenle biz Ziraat Odası olarak çiftçimize faydalı olacak her türlü fuar ve farklı organizasyonları yakından takip ediyoruz. Çünkü teknoloji sürekli gelişiyor. Gerek ekipman gerekse ilaç, gübre ve benzer ürünlerde de durum böyle” dedi.

 

2010 Yılında 3 Fuara Toplam 6 Araç Kaldırdık

İnegöl Ziraat Odası olarak 2010 yılında katıldıkları fuarlardan da bahseden Çelik, “2010 yılının Şubat ayında Mersin`de düzenlenen Tarım Fuarı`na 5 otobüsle çiftçilerimiz ve muhtarlarımızı götürmüştük. Bursa`daki tarım fuarına da yine İnegöl’den araç kaldırdık. En son Antalya Fuarı`na da 2 otobüsle 90 muhtar ve çiftçilerimizi götürdük. Antalya`ya götürdüğümüz otobüslerden birini Ticaret ve Sanayi Odası tahsis etti. Kendilerine de gösterdikleri ilgiden dolayı buradan teşekkür ediyorum. Bu fuarlarda çiftçilerimiz firma temsilcileriyle birebir görüşme imkânı buldular. Broşür ve katalog alarak ayrıntılı olarak ürünleri inceleme fırsatları oldu. Fuarların tüm çiftçilerimize çok yararlı olduğuna inanıyorum. Ziraat Odası olarak faaliyetlerimiz artarak devam edecek.”diye konuştu.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32