www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Futbol Nerede İnegölspor Orada

Futbol Nerede İnegölspor Orada

İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin ve Bursa İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübü Sorumlusu Ahmet Neneoğlu alt yapı çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarda bulunan İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, 4 yıl önce kurduğumuz Bursa´daki sporcu havuzumuzu geliştirmeyi amaçladığımız projemizin başarılı bir şekilde devam etmesi bizler için sevindirici bir durum. İş birliği içerisinde olduğumuz pilot kulübümüz olan Bursa İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübünde gelişim gösteren başarılı sporcuları kulübümüz bünyesine kazandırmaktayız. Pilot kulübümüz ile sürekli hazırlık maçları yapmakta ve sporcuları takip etmekteyiz. Fikir alışverişi yaptığımız kulübümüz ile birlikte hareket ederek psikomotor testleri birlikte yapmaktayız.

ALT YAPIYA FUTBOLCU KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

?´Futbol Nerede İnegölspor Orada´´ projesiyle adımızı çevremizde duyurduğumuz çalışmalarımız ile bir çok minik sporcular bizleri tercih etmiştir. Gelişimlerini yakından takip ettiğimiz sporcularımız ile geleceğin temellerini sağlam bir şekilde atmaya hedefledik. Spora yatkın, geleceği olan sporcuları tam donanımlı hale getirip A takımımıza hazırlamayı ve orada kalıcı hale getirmeyi kendimize amaç edindik.Türk futbolunda ne kadar çok İnegölspor patentli sporcu bulunursa kulübümüzün tanınmışlık düzeyi de bir o kadar iyi olacak ve futbol camiasında sürekli gündemde olan kulüp olarak ayrıcalıklı olacağız. Eşref Güç Başkanımızın altyapı sorumlusu, İrfan Kapdan, hocamızın Gençlik Geliştirme Sorumlusu olduğu dönemde faaliyete başlayan Bursa İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübümüz o günden bu güne büyüyerek ve gelişerek Bursa´ya yayılmıştır.4 yıldır Bursa da birçok bölgede faaliyet göstererek kulübümüzün altyapısına sporcu kazandırmaya devam etmektedir. Bursa Genç Yıldızlar Spor Kulübü Sorumlusu ve eski futbolcumuz Ahmet Neneoğlu hocamıza emeklerinden dolayı, Kulüp Başkanımız Eşref Güç´e duyarlılığından ve çabasından dolayı teşekkür ediyorum.?

Bursa İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübü Sorumlusu Ahmet Neneoğlu ise şunları söyledi; ?Bursa İnegölspor Futbol Okulları olarak, Mimar Sinan bölgesinde ilk olarak başlattığımız yerinde eğitim projesi ile 6-14 yaş grubundaki çocuklarımızı spor, ahlakı ve fairplayi futbolun temel prensipleri ve iyi birey olma yolunda yeterli seviyeye ulaştırabilmek için tamamı antrenör lisansına sahip pedagojik formasyon almış eğitmenlerimizle yola çıktık. Velilerimizin ve çocuklarımızın yoğun ilgi ve desteğiyle, yapılamaz denilen İnegölsporumuzun adının duyurulması noktasında yoğun bir tanıtım faaliyetiyle Mimar Sinan bölgemize ek olarak Millet, Gülbahçe, Demirtaş ve Hürriyet bölgelerinde de yerinde eğitim projesini uygulamaya başladık. Aynı anlayış içerisinde Bursa Merkez Yıldırım ilçesinde Bursa İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübünü kurarak, sporcularımıza belirli bir yaş seviyesine gelinceye kadar yarışma ortamından uzak kalmaması için U10-U11-U12-U13-U14 yaş müsabaka grupları oluşturduk. Yerel ligde mücadele eden takımlarımız birbirinden başarılı sonuçlara imza attı.U11 ve U12 takımlarımız namağlup müsabakalarını tamamlarken,U13 takımımız klasman grubunda eşit puanla ilk 2 sırada ligi tamamlayarak elit lige yükselme başarısını elde etti. Yine U14 takımımız klasman grubu birinciliği ile elit lige yükseldi. Elit ligde de yine başarılı olarak playoff oynama hakkını elde etti. Yarışma gruplarında 6 çalıştırıcı ve futbol okullarımızdaki 9 antrenörle günümüze gelinceye kadar yaptığımız çalışmalarda ana hedefimiz İnegölspor akademi ligi takımlarına oyuncu hazırlamak ve gelecekte İnegölspor profesyonel takımında forma giyecek genç yetenekleri kulübümüze kazandırarak Türk futboluna vermek. İnegölspor´a yakışır şekilde ilk olarak benimsediğmiz kurumsal yapınız çerçevesinde Bursa İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübü olarak oluşturduğumuz web sitemiz, 0541 542 00 16 nolu kurumsal hattımız, Millet bölgesindeki kulüp ofisimiz ve sekreteryamız ile Bursa´nın tüm çocuklarına İnegölspor olarak kapımız açık. Bundan sonrada sporcu odaklı farklı projelerle desteklemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. İlk kurulduğumuz dönemden itibaren bizden desteklerini esirgemeyen İnegölspor Kulübü Başkanı Sayın Eşref GÜÇ ve yönetim kuruluna İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu arkadaşım Özgür Şahin´e ve altyapıda görev yapan tüm antrenörlerimize teşekkür ederim.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00