www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FUTBOLCULAR SAHAYA INDI

FUTBOLCULAR SAHAYA INDI

FUTBOLCULAR SAHAYA INDI

FUTBOLCULAR KIZILAY İLE BİRLİKTE ERZAK DAĞITIYOR
TFF 2.lig ekiplerinden İnegölspor Kulübü oyuncuları Enes Bayır ile Selim Can İnci liglerin ertelenmesi ile birlikte kalan boş vakitlerinde Türk Kızılay ile birlikte ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtıyor.

Coronavirüs salgının Türkiye’de görülmesinin ardından tüm spor müsabakalarının ertelenmesi ile birlikte, TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor Kulübü oyuncuları Enes Bayır ve Selim Can İnci, vakitlerinin boş kalması nedeniyle Türk Kızılay İnegöl Şubesi ile birlikte ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtıyor.

Ramazan ayı nedeniyle erzak dağıtımlarını hızlandıran Türk Kızılay İnegöl Şubesi ile birlikte Ramazan ayının ilk gününde erzak kolisi dağıtımına çıkan futbolcu Enes Bayır yaptığı açıklamada, “Boş vakitlerimizde Türk Kızılay ile birlikte insanların yardımına gidiyoruz” dedi .

Daha sonra konuşan futbolcu Selim Can İnci, ”Herkesin Ramazan ayını tebrik ederim. Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor coronavirüs salgını nedeniyle.  Herkesin sağlıklı kalmasını diliyorum. Bizimde sporcu olarak liglerimiz ertelendi. Boş vakitlerimizde boş vakitlerimizde Türk Kızılay ile birlikte insanların ihtiyaçlarını gidermek için buradayız. İnşallah herkes mutlu ve sağlıklıdır” dedi.m



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01