www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Futbolculara baklavalı motivasyon

Futbolculara baklavalı motivasyon

Bursa Süper amatör Lig B Grubunda 18. hafta maçında Kurtuluşspor ve Gençlergücüspor, pazar günü Saat:15.00´te Kurtuluş sahasında karşılaşacak.

Zorlu mücadele öncesi Kurtuluşspor yönetim kurulu üyeleri ve onursal başkan Hüsnü Sak´ında hazır bulunduğu antrenmanda futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulunarak moral depoladı.

Kulüp Başkanı Yusuf Sak, geçen hafta şansız şekilde kaybettikleri maçın ardından bu hafta İnegöl derbisine çıkacaklarını söyledi. Kazanmak için maça çıkacaklarını ifade eden Sak; "Şu anda takımımız bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandı. İki yeni oyuncunun da takıma katılımıyla çok daha yüksek bir motivasyonla müsabakaya çıkacağız. İnşallah Gençlergücüspor maçını da alarak Playoff yolunda bir adım daha atmış olacağız. İki ilçenin takımı karşılaşacak, dostluk bizim için her şeyden önemlidir. Her iki takımada Fair-play çerçevesinde maç diliyorum" dedi.

Kurtuluşspor teknik direktörü Melik Özmen açıklamasında; ?Geçen hafta Kemerçeşme Spor maçında sahada iyi mücadele ettik. Rakip takım oyunun başında attığı golle 1-0 öne geçti. Maç boyunca rakibimiz gibi, bizde net pozisyonlar yakaladık gole çeviremedik. Oyunun hakkı beraberlikti, bildiğiniz gibi futbol üç skoru olan bir spor. Kemerçeşmespor şanslı günündeymiş demek, kazandılar, kendilerini tebrik ediyorum. Bu hafta sonu Gençlergücüspor ile İnegöl derbisine çıkacağız. Takıma yeni iki arkadaşımız kaldı. Antrenmanlarımıza tesislerimizde tüm takım olarak kolej havasında devam ediyoruz. Üç puan için sahada olacağız. İki ekibin maçları her zaman İnegöl´ün önemli bir derbisi olmuştur. Bütün futbolseverleri tribünlere davet ediyoruz. İyi bir müsabaka olacaktır. Galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Baklava ikramında bulunan Başkanımız Yusuf Sak ve Yönetim kuruluna, Ayrıca bizleri antrenmanda ziyaret eden Onursal Başkanımız Hüsnü Sak´a teşekkür ediyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71