Futbolculara baklavalı destek

Futbolculara baklavalı destek

İnegölspor yarın kendi sahasında 1922 Konyaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi son kez antrenman yapan futbolcuları ziyaret eden Portatif taraftar gurubu futbolculara baklava ikram ederek başarılar dilediler.

TFF 2.Lig beyaz gurupta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor yarın kendi sahasında 14.30’da 1922 Konyaspor takımını konuk edecek. Zorlu müsabaka öncesi son kez İnegölspor tesislerinde hazırlıklarını sürdüren İnegölspor futbolcularına İnegölspor portatif taraftar gurubu baklavalı bir sürpriz düzenleyerek İnegölspor yönetimine ve oyuncularına 1922 Konyaspor maçı için başarılar dilediler.

İnegölspor tesislerinde gerçekleşen antrenman sonrası futbolculara ve yöneticilerine baklava ikramında bulunan portatif taraftar gurubu lideri İdris Yarış ziyaret ile alakalı açıklama yaparak; “Yarın kendi sahamızda 1922 Konyaspor’u konuk edeceğiz. Hedefimiz Play-Off bu yüzden bizler Portatif taraftar gurubu olarak her zaman takımımızın yanındayız. Bugünde takımımızı maç öncesi yaptıkları çalışmaları izlemek ve onları yalnız bırakmamak için buraya geldik. Hem oyuncularımıza hem yöneticilerimize baklava ikramında bulunarak kendilerine başarılar diledik. Buradan tüm İnegöllü sporseverlere seslenerek, bu takım bizim şehrimizin takımı, bu takım İnegöl’ün takımı iyisi ile kötüsü ile yanlışı ile doğrusu ile bizim takımımız. Bu yüzden gün birlik olma ve kenetleme günüdür. Pazar günü takımımızı yalnız bırakmamak için tüm İnegöllü sporseverleri ilçe stadyumuna davet ediyor ve takımımızı desteklemeleriniz istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

 



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24