www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

"FUTBOLCULARA GÜVEN GELDİ"

İzmir deplâsmanında alınan 3 puanı değerlendiren İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, "Haftalardır yaşadığımız gol atamama sıkıntısını bu maçta gidererek 5 gol atmış olmamız, futbolcularımızın güveninin geri gelmesi açısından önemli oldu” dedi.

İnegölspor'un deplasmanda 5-3 yendiği Altay müsabakasının ardından Bordo Beyazlılar galibiyetin sevincini, Siyah Beyazlılar ise evinde aldığı mağlubiyetle lige tutunma umutlarını yitirmenin üzüntüsünü yaşarken, İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, oyuncularını Cenaze evinde düğün olmaz” ifadeleriyle uyararak sevinçlerini abartmamalarını istedi.

 İKİ TAKIM İÇİN DE ÖNEMLİ BİR MAÇTI

Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Aldığımız kötü sonuçlar nedeniyle zor günler geçirdiğimiz bu atmosferden sıyrılmamız ve kalan maçlara daha moralli bir şekilde girebilmemiz için Altay ile oynadığımız maç bizim için çok önemliydi. Müsabaka, 100 yılı aşkın bir maziye sahip rakibimiz Altay'ın gruptaki kötü durumunu düzelterek, ligde kalma umutlarını sürdürebilmeleri adına onlar için de önemliydi. İki ayrı hedefi bulunan iki takımın karşılaşması beklediğimiz bir tempoda oynandı. Erken yediğimiz golle yenik duruma düşmemize rağmen, haftalardır yaşadığımız gol atamama sıkıntısını bu maçta gidererek 5 gol atmış olmamız, futbolcularımızın güveninin geri gelmesi açısından önemli oldu” dedi.

 REHAVET PAHALIYA PATLIYORDU

Maç içerisinde yakaladıkları farklı skorun rehavetinin kendilerine pahalıya patlayacak konuma geldiklerini de dile getiren Yıldırım, Maç bitmeden ‘Kazandık' denilemeyeceğini bu maçta bir kez daha görmüş olduk. Son dakikalara rahat girmişiz gibi gözüktü ama maçı bırakmak istemeyen rakibimizin son 10 dakikada attığı iki gol bir anda farkı bire indirmiş oldu. Bir golün ne kadar sıkıntı yaşattığını görmüş olduk. Bu nedenle dikkatli olmak zorundayız. Her şeye rağmen çok zor günler geçirdiğimiz şu dönemde Altay karşısında aldığımız bu galibiyetle tekrar yolumuza girdiğimizi düşünüyorum. Bu zor zamanlarda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23