FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM

FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, takımdaki 23 futbolcuya sonuna kadar güvendiğini belirterek, “Rakiplerimizin bu saatten sonra Play-Off umutlarını kaybetme adına hata yapacaklarını düşünmüyorum” dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, önceki gün yaptığı ‘Play-Off şansımız yüzde 1’ şeklindeki açıklamasının ardından İnegölspor Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cebrail Kemer tarafından tepki almıştı. Kemer, Güldüren’in bu söylemine katılmadığını belirterek ‘Hoca takıma inancını paylaşmış’ şeklinde ifadelerde bulunmuştu. Bunun üzerine dün gerçekleştirilen antrenman öncesi açıklamalarda bulunan İsmail Güldüren, takımdaki 23 futbolcuya da sonuna kadar güvendiğini ve her şeylerine kefil olduğunu belirterek, “Biz oyuncularımıza güvensizlikten değil rakiplerimizin bu saatten sonra Play-Off umutlarını kaybetme adına hata yapacaklarını düşünmediğimiz için bunları söyledik” dedi.

 

KALAN 4 MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ

Geri kalan 4 maçımızı kazanmak istiyoruz istediklerini belirterek konuşmasına başlayan İsmail Güldüren, “Alabildiğimiz kadar fazla puan almak istiyoruz. İnegölspor olarak hedefimiz beliydi. Play-Off oynamak, şampiyonluğa oynamak istiyorduk. Geri kalan maçlarımızda kazanabildiğimiz kadar puan kazanmak istiyoruz. Geri kalan maçlarda da rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

 

HERKESİN DÜŞÜNCESİ KENDİNEDİR

İnegölspor Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cebrail Kemer’in katıldığı bir programda İsmail Güldüren’in yaptığı ‘Play-Off şansımız yüzde 1’ şeklindeki açıklamalara katılmadığını belirtmesinin hatırlatılması üzerine konuşan Güldüren, “Herkesin düşüncesi kendinedir. Biz gerçekçi olmak gerektiği için söyledik. Ben İnegölspor’un Teknik Direktörüyüm. İnegölspor’un yöneticisi televizyona çıkan ağabeyimiz, arkadaşımızdır. Aynı şekilde Pendikspor’u yerimize koyun. Ligin bitimine 4 maç kalmış ve 4 haftada 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alacaksınız. Biz rakiplerimizin durumunu göz önüne alarak bu açıklamayı yaptık. Ben Pendikspor’da hoca veya yönetici olsam, geri kalan 4 haftada 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alacağımı çok fazla düşünmem. Düşünmediğimiz için de böyle bir açıklama yaptık. Kim ne kadar inanıyor biz hepsini biliyoruz, takımdaki arkadaşlarımızın hepsine çok güveniyoruz ama bakıldığında da rakibimizin 2 mağlubiyet 1 beraberlik alması gerekiyor. İnşallah kaybederler, bizim temennimiz o yönde. Ben geldiğim gün de söyledim buradaki 23 futbolcunun her şeyine her türlü kefilim. Oyunculukların başarısızlıklarında veya her şeyinde ben varım. Biz oyuncularımıza güvensizlikten değil rakiplerimizin bu saatten sonra Play-Off umutlarını kaybetme adına hata yapacaklarını düşünmediğimiz için söyledik bunları” şeklinde konuştu.

 

BİLAL VE RAİF’TE UMUT GÖRÜNDÜ

Bilal Özdemir ve Raif Demir’in durumlarının sorulması üzerine konuşan Güldüren, “Bilal salonda çalışıyor. Malatyaspor maçından beri sakatlığı var. Hafta başından beri idmanlara katılamıyor. İnşallah haftasonu oynayacağımız maçta bizim yanımızda olur çünkü orada oynatacağımız çok fazla arkadaşımız yok. Raif de bugün antrenmana çıktı. Şimdilik bir sıkıntısı yok. İnşallah haftasonu bir sıkıntı olmazsa oynayacak” dedi.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54