"FUTBOL UMUT VERMİYOR"

BUGSAŞ mağlûbiyetini değerlendiren İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, doğruları konuşmak lâzım, oynanan futbol Play-Off için umut vermiyor."dedi.

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, Bugsaşspor karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu.

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ

Çok üzgün olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Eşref Güç, Geçen hafta Bandırma'da da kötü oynadık. Bugün burada da böyle kötü oynadık. Kaybedilmiş çok şey yok. Play-Off`un içindeyiz ama haftaya Diyarbakır deplasmanından galibiyet almamız lazım. Son hafta Düzyurt ile oynayacağız. Düzyurt takımı da düşme potasında. Kendi evimizde bazı şeyleri değiştirmiş olacağız. Konuşmak doğru değil ama şuanda bugün yenmiş olsaydık Play-Off bitmişti. Play-Off şansı tamamen bizim elimizdeydi ama şimdi maalesef tam tersine oldu. Önümüzde maçlara bakalım. İnşallah Diyarbakır`ı yenelim. Şuanda gerçekten moralim çok bozuk. Bu futbol size nasıl umut vermiyorsa, bana da Play-Off için umut vermiyor. Doğruları konuşmak lazım” dedi.

 "İDDİASI OLMAYAN TAKIMLAR DAHA RAHAT"

Sakat oyuncuların iyileşmesinin kendisini teselli ettiğini belirten Güç, Raif yetişiyor. Raif biraz ateşli toplu, pes etmeyen bir futbolcu ve takımı toparlayan bir futbolcu. Daha çok işin o tarafına güveniyoruz. Bir de Play-Off`lar çok farklı maçlar. Çift haneli maçlar. Mesela bu ligi ben 3. sırada bitirmek isterim. Çünkü ilk maçımızı deplasmanda, ikinci maçı içerde oynayacağız. Ama bunlar şuanda varsayım. İlk önce biz Play-Off`a kalalım. Bunun hesaplarını yapalım. 2 hafta kaldı. Mesele bugün buradan 1 puan almış olsaydık, ben şuanda daha başka konuşurdum. Daha verimli konuşurdum. Şuanda gerçekten üzgünüm. Diyarbakır`ın bir iddiası yok ama iddiası olmayan takımlar daha rahattır. İnşallah haftaya Diyarbakır`ı yeneriz” şeklinde konuştu.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07