www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Futsalın Kralı Kosova Koleji

Futsalın Kralı Kosova Koleji

Kosova Eğitim Kurumları, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Küçük Erkekler Futsal Turnuvası 1. Küme´deSezai Karakoç Ortaokulunu 9-3 yenerek grubunu lider tamamladı ve Bursa´daki İl Şampiyonası öncesi moral depoladı.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Kosova Eğitim Kurumları Beden Eğitimi Öğretmeni Refik Şaffak; ?Turnuvaya başlamadan önce takımıma olan inancımı dile getirmiştim. Oyuncularım takım olmayı başarabilmiş oldukça konsantre bir grup. Maçın ilk dakikalarından itibaren buraya kazanmaya geldiklerini gösterdiler ve oyuna ağırlıklarını koydular. Bunun sonucunda da Bursa´ya lider olarak gidiyoruz. Bu önemli bir unvan olabilir ama oradaki rakipler de oldukça güçlü ve sistemli olacaklardır. Maçlara tek tek bakarak ilerlemek, sonunda da İnegöl´ümüze madalya ile dönmek istiyoruz? dedi.

?ÇALIŞMAK VE HAZIR OLMAK?

Kosova Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu BaşkanıDevrim Kosova ise; ?Biz kurum olarak bulunduğumuz her ortamda öğrencilerimizin zirvede yer almasını arzu ediyor, çalışmalarımızı bu yönde geliştiriyoruz. Bize göre başarı için gerekli en önemli iki husus çalışmak ve hazır olmaktır. Öğrencilerimizi başarı için hazır duruma getirmek için zorlu bir süreç geçiriyoruz. Psikolojik ve akademik anlamda onları tamamlıyor, hazır olduklarına onları ikna ediyoruz. Ardından da çalışıyoruz, çalışıyoruz, çalışıyoruz. Sonunda ise kazanan biz oluyoruz. Bugün de öğrencilerimiz değerli bir galibiyet aldılar. Bu başarıyı daha kıymetli hale getirmek de yine onların ellerinde. Ama Bursa´da alacakları sonuç her ne olursa olsun biz onların çabasını takdir ediyoruz. Onlar şimdiden bizim şampiyonlarımız? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71