Galatasaraylılar Dernekleşmek İstiyor

Galatasaraylılar Dernekleşmek İstiyor

UltrAslan İnegöl Temsilciliği adına açıklama yapan İbrahim Uçarer ve Ömer Bekil, İnegöl’de Galatasaraylılar Derneği’nin olmamasının üzüntü verici olduğunu ifade ederek, “Bu konuda herhangi bir girişim olmazsa biz UltrAslan İnegöl olarak

Galatasaray’ın taraftar grubu UltrAslan’ın İnegöl Temsilcileri İbrahim Uçarer ve Ömer Bekil, Galatasaraylılar Derneği için çalışma başlattıklarını ifade ettiler.

 

UltrAslan İnegöl Temsilciliği olarak İnegöl’de Galatasaraylılar Derneği olmamasından dolayı rahatsızlık duyduklarını dile getiren UltrAslan’ın İnegöl Temsilcileri İbrahim Uçarer ve Ömer Bekil, “Bu nedenle bu açıklamayı yapma gereği hissettik. Bu konuda İnegöl’deki Galatasaraylı ileri gelenlere, iş adamlarına ve Gerçek Galatasaraylılara çağrıda bulunarak harekete geçmelerini istiyoruz. Eğer bu konuda herhangi bir girişim olmazsa biz ultrAslan İnegöl olarak harekete geçip, dernek çalışmalarına başlayacağız. Dernek açılması ile ilgili gerekli ön hazırlık çalışmalarını tamamladık. Bizim isteğimiz ya bize önderlik yapsınlar bu derneği faaliyete geçirsinler, ya da biz derneği faaliyete geçirelim bize destek olsunlar. Bizler Galatasaray için üzerimize düşen her ne varsa yapmaya seve seve hazırız” ifadelerini kullandılar.

 

Dernek kurma amaçlarından da bahseden Uçarer ve Bekil, “Bizlerin bu çalışmaları istememizdeki amaç İnegöl’de bulunan Galatasaraylıların bir araya gelerek birbirleri ile tanışmaları, kaynaşmaları ve daha samimi bir ortam oluşturabilmektir. Ultraslan İnegöl olarak amacımız takımımıza sonuna kadar maddi ve manevi destek olarak Galatasaray aşkını daha coşkulu, daha yoğun yaşayıp yaşatabilmektir. Bu nedenle bugüne kadar yaptığımız çeşitli maç organizasyonlarını daha da arttırarak, bunun yanı sıra çeşitli faaliyetler düzenleyerek taraftarlarımızı bir araya getirip Galatasaray ruhunu İnegöl’de sürekli zinde tutmayı planlıyoruz” dediler.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22