Galericiler Protokol Ziyaretlerinde

Galericiler Protokol Ziyaretlerinde

Yeni seçilen İnegöl Oto Koop. Başkanı ve yönetim kurulu, protokol ziyaretlerini kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirerek istişarelerde bulunuyorlar.

Oto Galericiler Sitesi Kooperatifinde yeni göreve gelen Başkan Serhat Erezsert ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretlerine devam ediyor.

Galericiler; bu kapsamda İlçe Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş´ı ziyaret ettiler.

İSTİŞARELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ziyaretler ile ilgili konuşan Başkan Erezsert, ?İlçe protokol üyelerimize hem bugüne kadar oto galericilere verdiği desteklerden ve katkılardan dolayı teşekkür ettik hem de yönetimimizi tanıtmak amacıyla ziyaretler düzenledik. Ayrıca yapılacak çalışmalar hakkında da kendileriyle istişarelerde bulunduk. Faydalı ziyaretler oldu. Ben tekrar kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederken, İnegöl Oto Galericiler Sitesinde ilçe halkımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağımızı ifade ediyorum? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50