GALİBİYET İSTİYORUZ

GALİBİYET İSTİYORUZ

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, ?Yukarılara çıkmak istiyorsak, iç saha-dış saha demeden her maça 3 puan parolasıyla gitmek zorundayız? diyerek Tuzla deplasmanında galibiyet arzuladıklarını ifade etti.

 

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Tuzlaspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Bordo Beyazlı temsilcimiz,Tuzlaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Taşkın Güngör yönetiminde kulüp tesislerimizde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

 

SAHA FARK ETMEZ, PUANA İHTİYACIMIZ VAR

İdman sonrası açıklamalarda bulunan Güngör, ?Deplasman iç saha artık fark etmiyor. Bundan sonra puanlara ihtiyacımız var. Şartlar ne olursa olsun nerde oynarsak oynayalım fark etmiyor. İçeride kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. O nedenle Tuzla´dan alabileceksek 3 puan istiyoruz. 3 puana gidiyoruz. O nedenle deplasman iç saha olması bizim hedefimizde bir sapma anlamına gelmez. Tabi ki Tuzla 2. yarının iyi sonuçlar alan ve en fazla puan toplayan takımı. Saha avantajı olabilir ama biz yukarılara çıkmak istiyorsak, iç saha-dış saha demeden her maça 3 puan parolasıyla gitmek zorundayız. Bunu alabilecek kapasitemizde var. Çok pozisyon veren takım değiliz. Defansif anlamda takımın belli eksiklerini giderdik gibi.O konuda iyiyiz ama ofansif anlamda gol yapan, biraz daha gol noktalarında etkili olan bir hüviyete kavuşmamız gerekiyor. Tabi burada sakat arkadaşların, cezalı arkadaşların vesaire tam takım olmamızın eksikleri olabilir ama oynayan arkadaşların sonunda biraz daha gol noktalarındaki yaratıcılığını geliştirmeleri gerekiyor. Zaten sabah Amed maçı analizinde de sporcu arkadaşlarımıza gösterdik. Çok kritik pozisyonlarda doğru hamle yapamamışız. Çok kritik yerlerde son pazı verememişiz. Bunlarda tabelaya yansımıyor tabi. O nedenle umarım Tuzla´da hem defansif anlamda hem ofansif anlamda istediğini yapan bir İnegölspor sahada olur? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00