www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Galibiyet İstiyoruz

Galibiyet İstiyoruz

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Tokatspor karşısında sahaya ideal kadroyla çıkarak 3 puanla İnegöl´e dönmek istediklerini söyledi.

İnegölsporTeknik Direktörü Murat Yoldaş, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Tokatspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bordo Beyazlı temsilcimiz, Tokatspor maçı hazırlıkları ilçe stadında yaptığı çalışma ile sürdürdü.

KAZANIMLARI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

İdman öncesi açıklamalardabulunan Teknik DirektörMurat Yoldaş, ?Son haftaya kadar mücadelemizi sürdürdük. Maçtan sonrada söylemiştim, ligin üstünde performans gösteren bir takımın mücadelesiydi. Bu gelen Play-Off şansını son ana kadar zorlamaları seyircilerimize ümit verdi. Sonuçta son 3 haftaya kadar kovaladığımız bir yarıştan son oynadığımızla maçla kopmuş olduk. Ligi İnegölspor´a yakışır biçimde bitirmek istiyoruz. Emrah sarı kart cezalısı, Ali Sakal, Barış ve Uğur´un sakatlıkları var. Güzel, başarılı bir grafiğin ardından aynı paralellikte bitirmeyi düşünüyoruz. Sene başında kaybolmuş vizyonu geri kazanmış bir İnegölspor´u düşünürsek, bu kazanımları devam ettirmek gerekiyor. Sahaya yine ideal kadromuzla çıkıp, İnegöl´e puanlarla dönmek istiyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01