www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

GALİBİYET İSTİYORUZ

GALİBİYET İSTİYORUZ

2. Lig Beyaz Grupta oynanacak 16. Hafta maçında temsilcimiz İnegölspor, kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul ekiplerinden Eyüpspor´u ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında karşılaştığı Sancaktepe Belediyespor´u 3-2 yenen bordo beyazlılar Pazar günü ilçe stadında yine İstanbul ekiplerinden Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.Saat 13:30´da başlayacak karşılaşmayı Mustafa Murat Oğuz, Hakan Betaş, Hüseyin Kıvanç Durmaz hakem üçlüsü yönetecek.

Eyüpspor maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fatih Akyel, " Önümüzde Eyüp maçı var. Kendi sahamızda ve seyircilerimizin önünde oynayacağız. Haftalardır iyi futbol oynuyoruz, iyi mücadele veriyoruz. İnşallah kendi saha ve seyircilerimizle bir bütün olup, bu maçtan galip gelmek istiyoruz. İyi bir takımız. Gün geçtikçe daha iyi bir takım oluyoruz. Son 2 maçımız. Eyüp ve Ankara Demirspor maçlarımız var. Bunları kazanıp ilk yarıya, iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Sakat Raif var, kırmızı kart cezalı Gökhan var, birde sarı kart cezalı Görkem var. Takımda moraller iyi, kazandık mutluyuz. Gün geçtikçe daha iyi oluyor. Daha da kaynaşıyorlar, daha çok birbirlerini tanıyorlar. Artık ilk yarının sonu geldi. Galibiyetlerle kapatmak istiyoruz."



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87