www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Galibiyet taraftarlara armağan olsun

Galibiyet taraftarlara armağan olsun

İnegölspor Teknik Direktör Fatih Akyel, Amed Sportif Faaliyetler karşısında etkili bir oyunla galip geldiklerini belirterek galibiyeti taraftarlara hediye etti.

TFF 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz İnegölspor´un Teknik Direktörü Fatih Akyel, deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri Amed Sportif Faaliyetler maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akyel, maçın ardından yaptığı açıklamasında;?Bugün bizim için zor bir maç oldu. Amed deplasmanı kolay bir deplasman değil. Yıllardır da böyle olmuştur. Önemli olan galip gelmekti. Galip gelmesini bildik. İlk yarı çok iyi oynayamasak da, ilk yarının son 15 dakikası iyi bir futbol oynadık. Direkten dönen bir topumuz vardı. Gol olsaydı ilk yarı 2-0 olabilirdi. Golden sonra Osman´ın bir tane karşı karşıya kaçırdığı var o da olabilirdi. 2-3 pozisyonumuz var ama ikinci yarı son 15-20 dakika açık konuşmak gerekirse rakip çok üstümüze geldi. İyi kapandı. Ama bizde iyi kapandık. İyi savunma yaptık. Kontra ataklarla maçı öyle bitirmeye çalıştık. Bizim için iyi oldu. Güzel bir galibiyet oldu. Taraftarımız ve camiamıza armağan ediyoruz. Takımın tamamını değil de büyük bir bölümünü oturttuk diyebiliriz. 4-5 haftadır iyi oynuyoruz. Daha öncede söyledim. Hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık. Çok goller kaçırdık ama mağlup olduk. Bugünde Allah´ın izniyle şansızlığımızı kırdık. Yine bugün 0-0 iken direkten dönen topumuz var. Şansızlıklarımızı yavaş yavaş kırıyoruz. Her şey zamanla olacak. Önce iyi olacağız, sonra kazanacağız. Allah´ın izniyle böyle böyle takımımız daha iyi yerlere gelecek. Her şey nasip. Yolumda ilerliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87