www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

GALİBİYET, ÜZERİMİZDEKİ BASKIYI BİTİRDİ

GALİBİYET, ÜZERİMİZDEKİ BASKIYI BİTİRDİ

Süper Amatör Küme A Grubu´nda mücadele eden Karadeniz Güvenspor´un Teknik Direktörü Kadir Kahraman, Pazar günü deplasmanda aldıkları 2-1´lik Orhangazi Yeniköy Gençlerbirliği galibiyetinin, kendileri için çok önemli olduğunu ve üzerlerindeki baskıyı kaldır

 

Teknik Direktör Kadir Kahraman, aldıkları galibiyetin kendilerine hem moral verdiğini hem de üzerlerindeki baskıyı bitirdiğini belirterek,ilk 3-4 haftayı puan kaybı yaşamadan kapatmak istediklerini ifade etti.

 

OĞUZAY SAHALARA DÖNDÜ

Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü Kadir Kahraman, ?Orhangazi müsabakasında taraftar ile ilgili, hakem ile ilgili, rakip takım futbolcularıyla ilgili çok sıkıntı yaşadık. Sezonun ilk maçı, onlar da kazanmak istediler biz de kazanmak istedik. Tedbirli ve kontrollü bir maç geçti ama maçtan sonra gerginlikler yaşandı. Biz aldığımız sonuca bakıyoruz. Üzerimizdeki baskıyı attık. Güzel bir oyun oynadık. Tecrübeli futbolcularımız var. Başta kaptan Hakan Serbest olsun, İbrahim Oğuzay olsun? Geçen sene takımın antrenörü olan İbrahim Oğuzay beni kıramayarak tekrar sahalara döndü. Takıma güzel bir ivme kazandırdı. Kaleci Erdi üst düzey bir futbol oynadı, inanılmaz işler çıkardı? dedi.

 

DESTEK ÇAĞRISI

Kahraman, ?Pazar günü Emek ile maç yapacağız. Ardından Karacabey´e gideceğiz. Bu maçları da kazanırsak yukarılara tırmanırız. Kış gelmeden, zorlu hava koşullarına girmeden puan kaybı yaşamazsak müthiş olur. İnegöl´de 5 tane Süper Amatör takımı var. A Grubu´ndaki tek takım biziz. Diğer takımlarımıza başarılar diliyoruz. İnegöllü sporseverleri maçlarımıza davet ediyoruz. A Grubu´nda İnegöl´den tek takım olmamız bizim için hem avantaj hem de dezavantaj oldu? şeklinde konuştu.

 

CUMA´YA KADAR 3 TAKVİYE GELECEK

Cuma gününe kadar 3 tane transfer yapmak istediklerini belirten Kahraman, ?Ortasaha, forvet ve defansa transfer düşünüyoruz. 2 forvet veya 2 ortasaha olabilir ama 3 oyuncuyu transfer etmeyi düşünüyoruz. Bu transferleri gerçekleştirirsek bizim için çok güzel olur? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29