www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Galibiyet işadamlarına armağan edildi

Galibiyet işadamlarına armağan edildi

İnegölspor Kulübü Başkanı Münür Kanar, Sarıyer maçında alınan galibiyeti OSB Başkanı Zeki Şahin ve işadamlarına armağan ettiklerini söyledi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, Başkan Yardımcısı Serkan Taşdemir, Teknik Direktör Murat Yoldaş, Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, Taraftar Sorumlusu Serkan Bak sahamızda 1-0 mağlup ettiğimiz Sarıyer maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Galibiyeti Zeki Şahin ve İşadamlarımıza Armağan Ediyorum

Maça ilişkin açıklama yapan İnegölspor Kulüp başkanı Münür Kanar, "Öncelikle şu muhteşem taraftara teşekkür ediyorum. Bizi 90 dakika desteklediler. Malum Urfa maçında 3 tane cezalı topçumuz vardı. Sağ olsun yerine girenlerde ellerinden geleni yaptılar. Onları tebrik ediyorum. Teknik heyeti tebrik ediyorum. Bu galibiyeti de değerli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Zeki Şahin ve işadamlarına armağan ediyorum. Ben daha öncede söyledim. Yolumuza devam ediyoruz ama bizim sıkıntımızı biliyorsunuz.” dedi.

Taraftar Yönetim Kenetlenmiş Vaziyette

İnegölspor başkan yardımcısı Serkan Taşdemir, maçın ardından yaptığı açıklamada ise; “Çok mutluyuz,1-0 yendik. Netice itibariyle 3 puan bizim için çok önemliydi. Bu maç 6 puanlık bir maçtı. Yendiğimiz için çok mutluyuz. Taraftar yönetim kenetlenmiş vaziyette. Herkesin İnegölspor’a sahip çıkması gerektiğini düşünüyor ve söylüyorum.” İfadelerini kullandı.

İnşallah Bu Yarışı Sonuna Kadar Götüreceğiz

İnegölspor teknik direktörü Murat Yoldaş ise;  “Eksikler bizim için çok önemli ama bizim için her oyuncu çok önemli. Biz geldiğimizden beri yaptığımız bir şey var. Oyuncuya dayalı değil de, sisteme dayalı bir oyun anlayışımız var. Bugün onun mücadelesi vardı sahada. O çok büyük bir faktör. Oynayan arkadaşlarımızda çok büyük mücadele verdi. Bu şartlarda tabiî ki stresli maçlar oynuyoruz. Yine aynı şekilde zor haftalar bitmeyecek ama zoru seviyoruz. Bunu hep söyledik. İnşallah bu yarışı sonuna kadar götüreceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Alınlarından öpüyorum onların. Ayrıca maçta bir an olsun desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Bu Takımı Hak Ettiği Yere Getireceğiz

İnegölspor basın sözcüsü Özgür Gürbüz, maçın ardından yaptığı açıklamada ise; “Karşıda “Mücadele” diye bir pankart vardı. Aslında İnegölspor’un hadisesinin özetini o pankartta taraftarlarımız sağ olsunlar idrak etmişler. Mücadele ediyoruz. 4 tane eksiğimiz vardı. Karşımızdaki takım altımızdaydı. Onlar içinde önemli bir maçtı. Çıktık 4 eksiğimize rağmen mücadele ettik. Karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Gönüllerini ve yüreklerini ortaya koydular ve kazandık. Çok fazla bir şey istemiyoruz. Bu takım belki de uzun yıllar sonra bir şeyi başarmanın çok yakınında. Sahip çıkılsın. Sahip çıkanlarla beraber yol yürümeye devam edeceğiz. Sahip çıkmazlarsa da biz İnegölsporluyuz. Sonuna kadar elimizden geleni yapacağız. Bu takımı hak ettiği yere getireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Allah’ın İzniyle İnşallah Niyetimiz Halis

Son olarak açıklama yapan İnegölsporTaraftar Sorumlusu Serkan Bak, “Çok önemli bir maçtı. Yendiğimizde Play-Off’un hedefi daha belirgin hale gelecekti. Kardeş Sarıyer’i burada ağırladık. Onlarında bir iddiası olması olduğu için bizim yenmeleri lazımdı.  Bugün iyi bir hakem triyosuyla oynadık. Takımımız çok eksik olmasına rağmen yani müthiş bir galibiyet elde etti. Buraya gelen taraftarlarımıza, İnegöl’ü gerçek sevenlere, 60’ta 65’te terk etmeyenlere, siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz. Allahın izniyle inşallah niyetimiz halis. Biz Play-Off’u istiyoruz. Bu kardeşlerde onun için çabalıyor. İnşallah önümüzdeki maçlarda kazasız belasız hedefimize ulaşırsak, en büyük mutluluk bu olacak bize. Bu takım alkışı hak ediyor, zorluklara rağmen. Özellikle Münür Kanar yönetimine, herkese teşekkür ediyoruz. Gece gündüz çalışıyorlar. Taktiksel olarak ta hocamı da kutluyorum. Başarılar diliyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25