GALİBİYET SERİSİNE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

 GALİBİYET SERİSİNE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Play-Out maçlarında galibiyet serisine başlamak istediklerini belirtti.

İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, 29-31 Mart tarihleri arasında Ankara`da oynanacak olan Play-Out maçlarının ilk etabı hakkında açıklamalarda bulundu.

 

DENK TAKIMLARIZ

Play-out`ta ilk maçı Palandöken ile oynayacaklarını belirten Aksoy, İkinci maç Şahinbey, üçüncü maç Gümüşhane Torul takımı ile oynayacağız. Bu takımlarla ligde yaptığımız maçlarda önce Palandöken`i kendi sahamızda 3-0 yendik. Deplasmanda 3-0 kaybettik. Şahinbey`le deplasmanda 3-2 kazandık, 3-2 kaybettik. Gümüşhane Torul maçını kendi sahamızda 3-1 kazandık. Deplasmanda 3-2 kaybettik. Yani birbirimize yakın takımlarız. Denk takımlarız ama özellikle ligdeki yaptığımız son 4-5 hatta 6 maçı iyi oynadık. Onların muhakkak Play-Out`a bir etkisi olacak. Play-Out maçlarında artık galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Özellikle Ankara etabında 3 maçta galibiyet alıp, Elazığ`a çok fazla bir şey bırakmadan gitmek istiyoruz. Bunu yapabileceğimiz kapasitemiz, gücümüz var. Zor maçlar bizi bekliyor ama üstesinden gelebilecek bir ekibimde var. Takımımda var. Takımın şuan ki bir biri ile uyumu iyi. Çizgimiz iyi. Şuanda gösterilen performans iyi. Sadece son ikinci yarıdaki lig etabında iyi mücadele etmiştik ama galibiyet alamamıştık. Play-Out maçlarına galibiyetle başlamayı istiyoruz” şeklinde konuştu

 

Temsilcimiz İnegöl Belediyespor, dün sabah Play-Out maçlarının oynanacağı Ankara`ya hareket etti.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00