Galibiyetten Dolayı Mutluyuz

Galibiyetten Dolayı Mutluyuz

İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanında aldıkları 3-1´lik galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, deplasmanda 3-1 galip geldikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

KALİTELİ BİR TAKIMA KARŞI KAZANDIK

Maçın ardından açıklama yapan Zoroğlu, ?Maliye maçından moralli ayrıldık. Güzel bir galibiyet almıştık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına da onun verdiği moralle hazırlandık. Hafta içi hazırlıklarımızı güzel yaptık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının gerçekten zor geçeceğini biliyorduk. Gerçekten çok ama çok kaliteli bir takım. Şuanda zor bir dönemde geçiyorlar ama gerçekten kadro olarak çok iyi bir takım. Maçın bizim açısından çok zor geçeceğini biliyorduk. Ona göre hazırlandık. Maça da iyi başladık. İyi servis attık. Rakibin oyu kurmasını bir şekilde engellemeye çalıştık. Bizim açımızdan güzel geçti. Güzel bir galibiyet aldığımız için mutluyum. Bu galibiyeti başta inanılmaz derece mücadele eden oyuncularıma, teknik heyetime armağan ediyorum. Bizi orada yalnız bırakmayan yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. İnegöl camiasına bu galibiyeti armağan ediyorum. Ayrıca hafta sonu lig lideri Ziraat Bankası takımını ağırlayacağız. O maça da bütün İnegöl halkını davet ediyoruz. Seyircilerimize güzel bir maç izlettirmek istiyoruz. Yeter ki bizi yalnız bırakmasınlar? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07