www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GAZETECİLER DERNEĞİ´NDEN ÇİFTE ZİYARET

GAZETECİLER DERNEĞİ´NDEN ÇİFTE ZİYARET

Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek yönetiminiyenileyen İnegöl Gazeteciler Derneği, protokol ziyaretleri kapsamında Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ımakamlarında ziyaret ettiler.

 

 

Geçtiğimiz günlerdeOlağan Genel Kurul toplantısı ile yeni yönetimini belirleyen İnegöl Gazeteciler Derneği,protokol ziyaretleri kapsamında Kaymam Ali Akça ile Belediye Başkan Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti.

 

KAYMAKAM AKÇA´DAN İNEGÖL BASININA ÖVGÜ

İlk ziyaret İnegöl Kaymakamı Ali Akça´ya gerçekleştirildi. Çiçek takdimi ile başlayan ziyarette bir konuşma yapan Kaymakam Ali Akça, ?Öncelikle İnegöl Gazeteciler Derneğinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. İnegöl´ün En´leri programı çok güzel bir organizasyon olmuştu ve bu programı da İnegöl Gazeteciler Derneğimiz düzenlemişti. O programda da hep beraberdik. İnegöl´ün değerlerini bir nevi onore etmiş olundu. O programda çınar simgesinin ödül olarak seçilmesi gerçekten çok hoştu. İnegöl basınını her zaman tebrik ediyorum. Sadece bardağın boş tarafını değil, dolu tarafını da görüyorlar. Haberlerin içerisine yargı katmıyorlar. Buda İnegöl´ün gelişiminde çok büyük rol oynuyor. Ben tekrar ziyarete geldiğiniz için teşekkür ediyorum? dedi.

 

İNEGÖL HIZ KESMEDEN YOLUNA DEVAM EDECEK

Derneğin ikinci adresi ise Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ?Hızla gelişen ve büyüyen İnegöl´ümüzün bu gelişimini, bu dönüşümünü İnegöl´e, Türkiye´ye ve dünyaya duyurmakta basın mensubu arkadaşlarımız çok önemli misyon üstleniyorlar. Arkadaşlarımız dernek çatısı altında bu gelişimleri sağlıyor olmaları bence güzel bir düşünce, kendilerine başarılar diliyorum. Her mesleğin fedakârlıkları ve zorlukları elbette ki vardır, ama özellikle gazetecilik mesleğin bizatihi 12 yıldır arkadaşlarla beraber çalışmam hasebiyle zorluklarını yakından bilen insanlardan bir tanesiyim. Ben bu noktada şehrimiz adına çalışan gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ediyor, kutluyorum. Yeni seçilen yönetime de başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Elbette ki gazeteler,televizyonlar, internet siteleri ayrı ayrı kendi içlerinde sevk ve idareleri var ama tek çatı altında toplanmak onlar için önemli bir kazançtır. Bu vesile ile bu meslekte emeği geçmiş kardeşlerimi kutluyorum, ölenlere rahmet, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum. İnşallah İnegöl hız keseden yoluna devam edecek. İnşallah gazeteci arkadaşlarımızda bu gelişimi ve değişimi bazen eleştirel anlamda, bazen de tebrikleriyle hem İnegöl ile hem de bütün dünya ile paylaşacaklar? şeklinde konuştu.

 

YÖNETİM TANITILDI

Her iki ziyarette de konuşan İnegöl Gazeteciler Dernek Başkanı İhsan Balakuş, ?15 Ocak 2016´da yaptığımız kongrede seçilen yönetimimiz ile protokol ziyaretlerine başladık. Ayrıca 25 Aralık 2015 gecesi yapmış olduğumuz İnegöl´ün En´leri programında dolayı protokolümüz ekstra bir teşekkür etmek için ziyaretler yapıyoruz.  Ziyaretlerimizi kabul ettiği için İnegöl Kaymakamımız Ali Akça´ya ve Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a çok teşekkür ederim. Bugün burada yeni yönetimimizi tanıtmak amacı ile geldik. Kabullerinden dolayı protokol üyelerimize teşekkür ediyoruz?ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19