www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gazetecilerden Baklava İkramı

Gazetecilerden Baklava İkramı

İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ve yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor´un ilçe stadyumunda yaptığı antrenmanı ziyaret ederek Kocaeli Birlikspor maçı öncesi baklava ikramında bulundular.

Ziyarette konuşan İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş,?İnegölspor´umuzun bu sene ligde göstermiş olduğu üstün performansıhepimizi mutlu ediyor. İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği olarak kulübümüzün bu başarısına kayıtsız kalmamak için Pazar günü deplasmanda oynayacaklar Kocaeli Birlikspor müsabakası öncesi moral ziyaretinde bulunmak istedik. Kulüp başkanımıza, İnegölspor yönetim kuruluna,teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize güvenimiz tam.İnşallah bu sene yıllardır özlem duyduğumuz üst lige çıkacağız? dedi.

İnegölspor Başkanı Münir Kanar ise, ?Bu ziyaretler bizi son derece sevindiriyor. Görüyoruz ki başarımız ve emeklerimiz şehrimizde bir karşılık buluyor.Bu tip ziyaretler bizim daha da çok motive olmamıza ve hedefimize daha sıkı sarılmamıza vesile oluyor.Bugün buraya gelerek bizleri ziyaret eden ve bizlere desteklerini esirgemeyen değerli İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ve gazeteci kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87