www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gazetecilerden Hayırlı Olsun Ziyareti

Gazetecilerden Hayırlı Olsun Ziyareti

İnegöl Gazeteciler Derneği, İnegöl´e atanan yeni Emniyet Müdürü Nihat Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İnegöl Gazeteciler Derneği yönetimi, yeni müdürü makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ziyarete Dernek Başkanı İhsan Balakuş, Süper Kanal Genel Yayın Müdürü Seyfettin Aras, Haber Yorum Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şerif Gürbaş, Haber Yorum Gazetesi Muhabiri Mehmet Aydın, Radyo Deniz sahibi Murat Sorguç, İnegölün sesi internet sitesi sahibi Saadettin Tamer Avcı, Mobilyanın başkenti gazetesi sahibi Ümit Karaş, Kanal İnegöl editörü Abdullah Akal katıldı.

 

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Nihat Şahin’e görevinde başarılar dilemek için bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, Emniyet Müdürü Nihat Şahin'e her türlü desteği vereceklerinin sözünü verdi.

Ziyaretten dolayı gazetecilere teşekkür eden İnegöl Emniyet Müdürü Nihat Şahin ise, “Tek amacımız İnegöl´de huzuru ve güveni en iyi şekilde arkadaşlarımızla birlikte sağlamaktır.  Göreve başlayalı yeni oldu İnegöl'ü tanımaya çalışıyorum. Ancak şu bir gerçek ki İnegöl gerçekten çok güzel bir yer ve çok da büyük.” diye konuştu.

İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ziyaretin anısına Emniyet Müdürü Nihat Şahin'e çiçek takdim etti.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71