Gazi ve Şehit Yakınları İftarda Buluştu

Gazi ve Şehit Yakınları İftarda Buluştu

İnegöl Belediyesi, gazi ve şehit yakınları ile Umuteli Sosyal Yardım Merkezinden hizmet alan aileleri iftar sofrasında buluşturdu. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftarda birlik beraberlik vurgusu yapıldı.

11 ayın sultanı Ramazan ayının başlamasıyla birlikte geçtiğimiz Cumartesi akşamı Dünyaca ünlü Hafızların İnegöllülerle buluştuğu teravih programlarının startını veren İnegöl Belediyesi, iftar organizasyonlarının startını da gazi ve şehit aileleri ile Umuteli Sosyal Yardım Merkezinden hizmet alan ailelere yönelik düzenlenen iftarla verdi. Salı akşamı Alyans Gölbaşı Düğün Salonunda gerçekleştirilen iftar organizasyonuna yaklaşık 600 kişi katıldı. İnegöllü gaziler, gazi aileleri, şehit yakınları ve Umuteli Sosyal Yardım Merkezi´nden hizmet alan ailelerin aynı iftar sofrasında buluştuğu programa, Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın yanısıra İnegöl Garnizon Komutanı Binbaşı Kerim Kazanasmaz, İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği İnegöl Şube Başkanı Selami Seymen´de hazır bulundu.

Yemeğin ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği İnegöl Şube Başkanı Selami Seymen Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a çiçek takdim ederek organizasyon için teşekkür etti.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04