Gazilerimiz Bu Ülkenin Onurudur

Gazilerimiz Bu Ülkenin Onurudur

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanan İnegöllü asker Ufuk Dakuşlu’yu evinde ziyaret etti. Tedavisi evinde devam eden yaralı askere ve ailesine moral veren Aktaş, “Gazilerimiz bu

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Van’ın Başkale ilçesinde kullandığı askeri aracın devrilmesi sonucu 5 arkadaşı ile birlikte yaralanan İnegöllü asker Ufuk Dakuşlu’yu evinde ziyaret etti.

Yaralı askerin annesi ve akrabaları tarafından ağırlanan Başkan Aktaş, Ufuk Dakuşlu ve ailesine moral verdi.

Ufuk Dakuşlu’nun hem derdini dinlemek hem de moral vermek için evinde ziyaret ettiğini belirten Başkan Aktaş; “Askerimize ve ailesine büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Ufuk kardeşimiz ve diğer 6 arkadaşının yaralı olarak kurtulması Türk milleti için sevindirici bir konu olmuştur. Askerimizle alakalı bazı işlerin halledilebilmesi için gereken ne varsa Belediye olarak yanlarındayız, kimsenin bu konularda şüphesi olmasın. Bu konuda da yakın ilgi ve alakalarından dolayı Garnizon komutanımız Yarbay Mehmet Terzi’ye ve ilçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Gönül Malat’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gazi ve şehitlerin bu ülkenin onuru olduklarını da ifade eden Başkan Aktaş, geçtiğimiz senelerde iki İnegöllü askeri şehit verdiklerini, bunların adını yaşatmak adına da şehit parkları yaptıklarını ifade etti. Başkan Aktaş, “Şehitlerimizin anısını yaşamak adına yaptığımız şehit parkları açılışlarında, ‘İnşallah bir daha şehit parkı yapmak durumunda kalmayız’ temennisinde bulunmuştuk. Çok şükür rabbimiz Ufuk kardeşimizi ailesine bağışladı. Ufuk kardeşimizin de ayağı ve kalçasında ciddi kırık söz konusu, ama bu bizler ve ailesi için büyük bir tesellidir. Kendisine ve yaralanan arkadaşlarına acil şifalar diliyorum. Ailesine de geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.

Başkan Aktaş; ziyaret sonunda, yaralı asker ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirirken, evin küçük çocuğunu da sevmeyi ihmal etmedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07