GAZİPAŞA´DA BİLİM ŞENLİĞİ

GAZİPAŞA´DA BİLİM ŞENLİĞİ

Gazipaşa Ortaokulu ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) işbirliğinde hayata geçirilen Bilim Fuarı, okul bahçesinde düzenlenen törenle açıldı. Öğrencilerin kendi emekleriyle hazırladıkları projeler başarıyla sergilendi.

Dün saat 11.00´da okul bahçesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürleri, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdiler.

28 PROJE BEĞENİYE SUNULUYOR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Ahmet Yakışıklı, ?Gazipaşa Ortaokulu olarak yaptığımız akademik, sportif ve kültürel etkinliklere bugün bir yenisini daha ekleyerek, TÜBİTAK Bilim Fuarını izleyenlerin beğenisine sunacağız. Gazipaşa Ortaokulu olarak, dinamik, güçlü ve öğrencileri her konuda destekleyen, ilimin ışığında besleyen bir eğitim kurumu olma iddiasındayız. Bu iddia sürecinde bugünkü etkinliğimizi sunuyoruz. Etkinlik içerisinde 28 tane projemiz var. Bu projelerimizi öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve bilim severlere sunacağız. İnşallah İnegöl eğitimine hayırlar getirir? dedi.

Konuşmanın ardından okulun folklor ekibi sahne alarak halk oyunları gösterisi sergilediler. Okul öğrencilerinin sabun yapma gösterisinin ardından ise kurdele kesimiyle Bilim Fuarı izlenime sunuldu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07