GAZİYE HACİZ ŞOKU

GAZİYE HACİZ ŞOKU

Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu´nun övgü ile bahsettiği İnegöllü Polis memuru gazi Yavuz Demirkol, Polsan tarafından icraya verildi.

Ülkemiz için görev aldığı süreç içerisinde 3 kez Gazi olan İnegöllü polis memuru Yavuz Demirkol, Polsan tarafından icraya verildi. Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu´nun övgü ile söz ettiği polis memuru, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile MHP lideri Devlet Bahçeli´ye mesaj yazdı.

ORTADA KALDIK

Gazi polis memuru Yavuz Demirkol yazdığı mesajda şunlara yer verdi; ?Ben 21.07.1995´te İstanbul Gaziosmanpaşa´da eski Edirne asfaltı 1019 Sokak´ın kesiştiği yerde bombalı saldırı sonucu yaralandım. 2000 yılına kadar çalışmaya devam ettim. 2000´de vazife malulü olarak emekli oldum. 2012´de iş imkânından tekrar polisliğe geri döndüm. Şuan İnegöl Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde çalışmaktayım. Geçen yıl hendeklerin ve barikatların kaldırılıp operasyon yapılabilmesi için Kasım 2015´te kepçe operatörü lazımdı. Dayanamadım, benden önceki kepçe operatörü olan 4 arkadaşımda şehit olmuştu. Bende kendim müracaat ederek apar topar hızlı bir şekilde Silvan´a gittim. Silvan´da barikat kaldırırken kepçeme roket yedim. Her iki bacağım belden aşağı şarapnel parçası dolu, yaralandım. Memleketime kendi uçak paramı kendim ödeyerek geldim. Evde ziyaretler vs. vs. emniyet personel daire başkanımı aradım, tekrar gelebileceğimi söyleyerek kepçe operatörü bulamadıklarından, yaralı bacaklarımla heyet raporlarımı çalışabilir diye bozdurup tekrar Diyarbakır Sur´a göreve gittim. Sur bitti, kepçenin işi kalmadı. Şırnak´a çağırdılar, Nusaybin´e çağırdılar ve en son oradan geldim şuan yine İnegöl Bölge Trafikte görevime devam ediyorum? Efendim şimdi geleyim sizden talebime, benim Doğu´ya gidiş gelişlerim hep ani oldu, nereye kepçe lazımsa beni öncelikle oraya çektiler. Benim bu gidiş gelişlerde Polsan(polis sandığı) uçak biletlerimizi almış. Hepsini değil ama gidişlerde Pemn. Pers. Daire Başkanlığı yer ayırtmış ödemeyi Polsan yapmış... Geldikten sonra yolluk talep ettim.Gidiş gelişlerde apar topar gittim geldim. Bu gidiş gelişlerde Valilik onayım olmadığı için yolluk alamıyorum. Bölge Müdürümüz yolluklarımı Şahabettin Harput´un yerine gelen Sayın İzzettin Küçük´e imzalaması için götürmüş. Sayın Küçük de ben başkasının yazısını imzalamam demiş. Şimdi kaldık ortada. Polsan´da benden uçak paralarını istiyor, icraya vermiş. Şimdi bu vatan sevdalısı kardeşin ne yapsın?BİMER´denCimer´den yazmadık yer bırakmadım, cevap bile vermiyorlar.Geçen yıl Sayın Akın Pirdal´ıda aradım ama dönmedi. Şu işe bir el atıp bana yardımcı olabilir misiniz Sayın Bakanım Süleyman Soylu...?

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07