www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gece Yolcuları Gurubu Coşturdu

Gece Yolcuları Gurubu Coşturdu

Millet ittifakı İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir´in sponsorluğunda düzenlenen Gece Yolcuları Konseri, İnegöl kapalı spor salonunda İnegöllüleri coşturdu.

İnegöl Kapalı Spor Salonu´nda gerçekleştirilen konsere, İyi Parti ve Cumhuriyet Halk partililer yoğun ilgi gösterdi.

 Konser öncesi açıklamalarda bulunan İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, ?İnsanlar telefonlarına Hakan kapıcı olarak yazardı. Yazarken de, Hakan kusura bakma unutmamak için yazıyoruz derler. Bizde kibir yok, bizde ego yok, biz de eleştiriye kapalılık yok, bizde adam takibatı yok, bize oy vermeyene karşı bakmak yok. Biz İnegöl´ü ve insanı, insan olduğu için seveceğiz. Biz bu düşüncelerle geliyoruz. İnsana hizmet etmek için geliyoruz. Şimdi Kapıcı Hakan dedikleri kısmı, biraderime bıraktım. Kapı Hakan artık ticaret hayatına son vermek üzere. Ama biz milletin kapıcısı olmaya, sizlerle birlikte inşallah İnegöl´ümüzü iyi yapmaya geliyoruz. Hayatınızda mutluluk, gönlünüzde sevgi, yüzünüzde gülümseme asla eksik olmasın. Allah sizlerden razı olsun? dedi.

 Konuşmaların ardından İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ve belediye meclis üyeleri adayları sahnede hatıra fotoğrafı çektirdi.

 Ardından İnegöl´e konser vermek üzere gelen Gece Yolcuları sahneye çıktı. İnegöl Kapalı Spor Salonu´nu dolduran vatandaşlar, Gece Yolcuları´nın eserleri ile büyük coşku yaşadı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51