www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gece gündüz demeden çalışıyoruz

Gece gündüz demeden çalışıyoruz

İnegöl Ateş karıncaları Gençlik Hareketi Derneği basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelerek 2023 yılı değerlendirme toplantısı düzenledi.

İnegöl Ateş karıncaları Gençlik Hareketi Derneği basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelerek 2023 yılı değerlendirme toplantısı düzenledi. Dernek binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında son bir yılda yapılan çalışmalara yer verildi.
Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği başkanı Tarık Bostancı yapmış olduğu konuşmada ; ” Dernek olarak geçmiş olduğumuz son bir sene içerisinde yapmış olduğumuz faaliyetleri sizlere inegöl halkına duyurmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Gecemizi  gündüzümüze katarak bu şehrin problemlerine, gençlerin sıkıntılarına çözüm üretmek üzere gayret ediyoruz. Maksadımız daha güzel yarınlar daha güzel gelecek inşa etmek ve bu minvalde önceliğimizi gençlere veren bir derneğiz. Vatanımızın, milletimizin, dini mübin İslamın, ümmetin daha güzel noktaya gelmesi adına kulluk hususunda bizlerde üzerimize düşen görevi  yerine getirmeye çalışıyoruz.
                                                                Bernard shaw’ın dediği gibi Zorlukların, problemlerin üstesinden gelmek için
“Bize Birkaç Deli Gerek”
Hepinizce malumdur ki içerisinde bulunduğumuz zaman diliminde toplumu birbirinden farklı faktörler bir şekilde olumsuz olarak etkilemektedir. Her ne kadar insanları ifsad eden kötülükler olsada iyilik adına gayret edecek insanlarda var. Bizler burada iyilik hareketi adına çalışmalar yapmayı tercih etmiş bulunmaktayız. Bu tür olumsuzlukların kötülüklerin arttığı dönemde Bernard shaw’ın dedği gibi bu yolda bize bir kaç deli gerek. Bizlerde Ateş Karıncaları olarak burada bulunan davanın delisi olan abilerimle, genç  kardeşlerimle,  arkadaşlarımla birlikte sorunları ve problemleri çözmek için bir gayretimiz var. Kolay bir şeye talip olmadığımızın farkındayız. Fakat bu bir bayrak yarışıdır. Bundan bir kaç sene önce vefat etmiş rahmetli Fatih Bayram abimizin kullanmış olduğu bir sparola vardı. “Konuşarak değil, çalışarak yol alacağız.” Biz dernek olarak çalışmalarımızı bu düstur üzerine ilerletiyoruz.
Dernek çalışmalarımızı yürütürken bir yıl içerisinde toplumda çok ciddi sorunlarla karşılaşarak elimizden geldiğince genç kardeşlerimizle el ele vererek  çözüm bulmaya çalıştık. Bunun içerisinde uyuşturucu bataklığına batmış gençleri o ortamlardan uzak tutmanın mücadelesini verdik. Yeri geldi ruhsal bunalıma girmiş bir gencin kafasındaki intihar düşüncesinden sıyrılması için efor sarf ettik. Evlenmek üzere yola çıkmış ciddi düşüncleri olan genç kardeşlerimize maddi ve manevi destek sağladık. Yine çocuklarını bize teslim eden  anne ve babaların yeri geldiğinde saatlerce dertlerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bu toplumun yediden yetmişe bütün problemlerini  elimizden geldiğince dinleyen çözüm yollarını arayan bir inancın mensuplarıyız.
                                                                 Yarınlar Hepimizindir
Bütün siyasilere, bütün iş adamlarına ve esnaflara buradan sesleniyorum. Sizler o koltuklarda o makamlarda bu topluma hizmet etmeye mecbursunuz. En nihayetinde o makamlara sizi getirenler bu halkın kendisidir. Sizlerinde gerekeni yaptığınıza inanıyorum. Fakat bu yetmez. Daha fazlasını hep birlikte omuzlamak ve daha fazlasını el ele yapmak zorundayız. Çünkü bu yarınlar hepimizindir. Sadece şehirleri güzelleştirmek, parkları bahçeleri en güzel noktalara getirmek yeterli olmuyor. Eğer bir toplumu güzel bir şekilde inşaetmeye muvaffak olamazsak  inşaettiğimiz şehirleri, inşaa edemediğimiz o toplumun bireyleri darma duman eder.” Dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19