www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GELECEĞE NEFES OLDULAR

GELECEĞE NEFES OLDULAR

Orman işletme genel müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Geleceğe Nefes Ol’ projesi kapsamında İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü ve İnegöl Gazipaşa Ortaokulu iş birliğince Boğazköy Barajı etrafında fidan dikimi yapıldı.

Orman işletme genel müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Geleceğe Nefes Ol’ projesi kapsamında İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü ve İnegöl Gazipaşa Ortaokulu iş birliğince İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü Yenice Orman İşletme Şefliği Boğazköy Barajı etrafında öğrenciler fidan dikerek geleceğe nefes oldular.  Gazipaşa ortaokulu önünden servisler ile Yenice Orman İşletme Şefliği Boğazköy Barajı mevkiine giden Orman işletme müdürü ve orman işletme yetkilileri, Gazipaşa ortaokulu öğretmenleri ve 30 öğrenci Boğazköy barajı etrafında 50 adet fidanı toprakla buluşturdu.

Konu ile alakalı açıklama yapan İnegöl Orman İşletme Müdürü Okan Kaya; “İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü ve İnegöl Gazipaşa Ortaokulu Öğrencileri ile birlikte Geleceğe Nefes Olduk. İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü Yenice Orman İşletme Şefliği Boğazköy Barajı etrafında yeşil kuşak ağaçlandırması ile fidan dikim etkinliği yapıldı. 30 öğrencinin katıldı etkinlik ile 50 adet fidan toprak ile buluştu.” Dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19